Polisinsats mot ”tiggare” – misstänks sälja knark

BROTTSLIGHET. Polisen har slagit till mot en grupp EU-migranter på Drottningtorget i Göteborg. Kvinnorna misstänks kvinnorna bedriva droghandel på platsen.

Under tisdagseftermiddagen – mitt i lunchrusningen – genomfördes en stor polisinsats på Drottningtorget i centrala Göteborg. Målet för insatsen var en grupp kvinnliga EU-migranter som vanligen uppehåller sig på just Drottningtorget. Grupperingen misstänks ha bedrivit droghandel i centrala Göteborg under en längre tid och tillslaget är resultatet av några veckors spaning. Kvinnorna har utgett sig för att vara tiggare och bland annat har förvarat droger i de muggar som de bett att få pengar i.

Läs mer på Expressen/GT…

-Nu fick Pettersson problem, Aftonbladet eller Expressen? Vem ska man lita på? Expressen säger att EU-migranterna/tiggarna/romerna/zigenarna ägnar sig åt organiserad knarkhandel medan Aftonbladet och Anders Lindberg påstår att organiserat tiggeri är som en råtta i pizzan, alltså en myt. Anders säger att tiggarna enbart tigger för att de måste och är fattiga.

Undrar hur många röster Sverigedemokraterna fått om media behandlat dem hederligt, opartiskt och korrekt.

När SD påstod att det förekom organiserat tiggeri så blev de fullständigt utskällda av PK-etablissemanget och nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Polisinsats mot ”tiggare” – misstänks sälja knark

  1. Verkligen kreativa stackars missförstådda tiggare !!!!!!
    Nu får socialen lite jobb.

  2. Aha, nu förstår jag svt’s hållning. Trodde ett tag att det berodde på fattigdom. Har verkligen inte svt bättre levantörer?

    • Leverantörer, mitt tangentbord har sniffat något olämpligt, tror jag 😉

  3. Enligt Schengenavtalet, om någon i ledande befattning kan läsa, är det fritt att bosätta sig i länder som undertecknat avtalet om, du har ett arbete i landet i fråga eller lever på eget kapital. De så kallade rumänerna och bulgarerna som drabbat oss varken arbetar eller har kapital för att klara sig en vecka. De borde ha vänts vid gränsen.

  4. Ska vi gissa på ett straff på hela tre dagar?
    Men om det ”Skulle kunna drabba Utsatta Grupper.” ingenting?
    Oavsett en påföljd ljusår från vad Svensk lag säger!
    Vidare en reprimand och disciplinstraff på inblandade poliser då allt polisarbete med import-kriminella som misstänkta är ”ren rasism”…

    Sen ett antal unga per år som får sina liv förstörda?
    Men att bry sig om dem ”strider mot allas lika värde”…

    Ett helt land på knä för import-kriminella!
    Aldrig har de dubbla måttstockarna varit mer självklara!

  5. Socialdemokraterna har gjort Sverige till universums skitmagnet nummer ett! GRATTIS Stefan Löven & Co. ni har lyckats köra landet i botten!

  6. Men det måste ju vara ”rasistiskt” av polisen om man skall tro dom politiskt korrekta, vi skall ju vara toleranta har vi fått lära oss….

  7. Det är väl klart att tiggarna utvecklar sin näring , de har väl kommit underfund med att det är mera inkomstbringande att sälja knark istället för att panta tomburkar . Vad det inte herr Löfven som för ett antal år sedan lovade att han skulle ta tag i tiggeriet , mig veterligen har han ännu inte sjösatt något projekt för att stävja tiggeriet ,frågan är om han någonsin kommer till skott .

    • Nja, har för mig att Stefan Löfven sa 2015 att vi skall inte förbjuda tiggeriet. Vi ska göra något annat. Vad vet jag inte. Han har ändå haft 4 år på sig sedan uttalandet…

  8. – men då måste väl polisen göra en raid mot något dagis eller förskola?

    Annars är väl detta ”Hets mot folkgrupp”?

    Alla invällare är ju immuna mot granskning om brott!

    ”Grannsamverkan mot brott” kan kanske hjälpa dessa stackars
    individer att få en intensiv hemlängtan?

    – men tänk på att ”Medborgargarden” är förbjudet!

  9. Alla som inte tror att ”droghandel” utförs av EU-migranter, TYCKER jag skall använda en timme till att se NRK´s dokumentär ”LYKKELANDET” där de undersökte vad som hände i Bergen.
    Hoppas den finns kvar på nätet så inte den blivit ”censurerad” !!
    Filmen gjordes av NRK`s motsvarighet till ”Kalla fakta” och är välgjord, tycker jag iaf !!!!

Kommentera