Mer SD-politik genomförs av socialdemokrater

BROTTSLIGHET. I åratal och gång på gång har regering och S röstat nej till Sverigedemokraternas motioner. Nu vill regeringen ta pluspoäng på att de varit saktfärdiga. -Petterson tycker det är ynkligt. 

Bättre än kameror är dock att inte släppa in gärningsmännen som spränger och skjuter i landet. När ska S-regeringen ta efter SD på den punkten?

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Mer SD-politik genomförs av socialdemokrater

  1. Tagit efter SD har alla Partierna gjort, samma saker som
    dom fördömt när förslagen kommit från SD, går sen bra
    att genomföra med små förändringar o annat namn…

    Sverige styrs av Hycklare och har så gjorts i flera
    år, men folket går på det gång efter gång, trots att
    alla vet att dom som styr och styrt är alla ansvariga
    för all den dekadans som landet upplever på alla
    områden, men Svensken kommer inte att Vakna
    förrän landet är bortom all räddning, men kommer
    då att fråga sig ”hur kunden bli så här”???.

  2. Det märks på resonemanget att Herr Dam-?-berg har vant sig och accepterat Malmö som en krigs-zon. Att övervaka en av Malmö´s huvudattraktioner är ju lika självklart som att slicka skorna på muhammed.

    • Och för att se mer potent ut har han lagt sig till
      med skägg och nya glasögon, men vad hjälper det
      det är ju samma gamla politik som misslyckats i så
      många år?

  3. Inget nytt på 90 talet så gjorde man Ny Demokratis bespottade politik till sin egen.

  4. Att det tar Sverige 30 år att komma på det andra länder har tillämpat sedan 70 talet. Fingeravtryck i passen, kameror för övervakning.
    Vad fan är det för fel på svenska politiker?

    • Biometriska data i passen är väl ett krav från EU?

      Jag har föreslagit att man utrustar gränspassagerna med en räcka slussar av samma typ som de har vid utgångarna från vänthallen på terminal 4 på Arlanda. Dessa slussar skulle vara utrustade med pass- och fingeravtrycksläsare. Du kliver in i en sluss, lägger passet på passläsaren och pekfingrarna på fingeravtrycksläsarna. Om de överensstämmer uppmanas du att ta passet varvid utgångsdörrarna öppnas. Om de inte stämmer öppnas istället en lucka i golvet. Skojar bara. Då kommer en passkontrollant och gör en manuell passkontroll. Stämmer inte heller den för du återvända dit du kom från.

      • Ett mycket bra förslag .Skicka det vidare till politiker så att de får ta sig en funderare. Det vore det bästa för Sverige.

Kommentera