Kvinna ”föll” från balkong i Linköping – eritreansk man häktad för mordförsök

BROTTSLIGHET. Natten till torsdag ”föll” en kvinna från en balkong i den mångkulturella stadsdelen Skäggetorp i Linköping. En man i 25-årsåldern har nu häktats misstänkt för mordförsök.

Det var natten till torsdag som polis larmades till Skäggetorp i Linköping med anledning av bråk i en bostad. Väl på plats hittades en kvinna som fallit från tredje våningen i byggnaden.

En man i 25-årsåldern greps och anhölls av åklagare. Söndagen den 16 juni häktades mannen på sannolika skäl misstänkt för försök till mord. Kvinnan fördes efter fallet till sjukhus, men polisen har inga uppgifter om hur allvarligt skadad kvinnan blev.

-Pettersson såg detta på SVT men noterar att det skattefinansierade public service glömmer att nämna att den häktade mannen är medborgare i Eritrea och behöver tolk på tigrinska.

Linköpings tingsrätt  Mål nr B 2396-19

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Kvinna ”föll” från balkong i Linköping – eritreansk man häktad för mordförsök

  1. Är det inte märkligt vad dom afrikanska kvinnorna har dålig balans och kanske överdrivna anlag för svindel. Hur ska vi annars förklara de många balkongdyken som sker Jerzy Sarnecki för det kan väl aldrig vara assisterade självmordsförsök.

  2. Bygg fängelsestaket runt deras balkonger på bekostnad av dem själva. Sjukt att inte Sverige reagerar.

  3. Dom stackars invandrarkvinnorna kan inte cykla, simma eller flyga heller, synd för det vore bra för att kunna söka jobb för att öka integrationen hälsar regeringen.

  4. Är Skäggetorp ett tryggt och mångkulturellt område eller ett otryggt icke mångkulturellt område ?

  5. Hur skall detta domslut fällas,utan att skada importverksamheten ?
    Stenbock är övertygad om att den stackars niggern,släppes fri redan imorgon. Den som misstänkte honom för brott lär arresteras,och därpå få avsked från tjänsten….

  6. Undrar om Mona är nöjd nu eftersom hon tyckte att vi hadde så tråkiga traditioner.Balkong kastning är mycket mer spännande än små grodorna på midsommarafton.

    • Det blir definitivt ingen enkelbiljett hem från socialbyrån Sverige, permanent uppehållstillstånd !

  7. Alexandra zigenerskan Pascalidou som inte har hört talas om balkongknuffningar kan ta del av denna information.

Kommentera