Våldtäkt fick avbrytas – offret var omskuret


BROTTSLIGHET. En 20-årig man i en av kranskommunerna till Umeå döms för våldtäktsförsök efter att ha försökt tvinga en flicka till samlag. Flickan var omskuren och våldtäkten kunde därför inte fullbordas. Det skriver P4 Västerbotten.

Enligt förhör med flickan skall våldtäktsmannen ha föreslagit, att hans skulle olja in sin penis för att kunna fullborda ett vaginalt samlag. I samband med att han gjorde det, lyckades offret rymma från platsen.

Den 20-årige våldtäktsmannen försökte inte bara tvinga sig på flickan vaginalt utan han ville även tilltvinga sig oralt samlag. Mannen döms nu till ett år och åtta månaders fängelse.

-Pettersson ser inget om utvisning eller vilket straff föräldrarna fått som könsstympat flickan…

HÄR kan ni läsa om könsstympning…
***

2 responses to “Våldtäkt fick avbrytas – offret var omskuret

  • centurion

    Vi läser dagligen om flickor, kvinnor och även småtjejer som dagligen blir utsatta för överfall, trakasserier och våldtäkter i en omfattning som kan få även den mest förhärdade medborgare att tappa andan. Men var håller kvinnorörelsen, tjejjouren, metoo-rörelsen, kvinnojouren, feministerna, vänstern och miljömupparna hus ? Inte ett pip. Inte en stavelse. Inte ens en liten suck för att, om möjligt, visa prov på empati eller sympati. Nej , deras toy-boys är fridlysta. Däremot de, in absurdum, feminiserade, vita, medelålders, svenska män som blivit så av-maskuliniserade att de framstår som en söndagsskole-klass i jämförelse med afghan-hannarnas patriarker ; dom kan ni spilla ont krut på. Gör om, gör rätt. Och detta ska man ju egentligen inte behöva påminna om : Stå upp för Tjejerna !!!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: