Man skjuten i centrala Västerås

BROTTSLIGHET. En man blev vid 20-tiden på söndagskvällen beskjuten från en moped på Drottninggatan i centrala Västerås. Han har förts till sjukhus. Det är oklart hur skadad han är. Polisen har startat en förundersökning om försök till mord. Ingen har ännu gripits för brottet.

Polisen

5 thoughts on “Man skjuten i centrala Västerås

  1. Det finns säkert heller ”inga belägg för…” att skjutningarna har ökat. Precis som det inte ”…finns belägg…” för att överfallsvåltäkterna har ökat. De flesta skjutningar sker, som ni vet ”…inom bekantskapskretsen..:” och förrövarna är ”…98% infödda svenskar med supersvenska föräldrar…”

    Det är ”…socioekonomiska faktorer…” som avlossar bössorna alt. ”…den tilltagande högerextremismen som bl a ledde till att en tysk minister sköts till döds förra veckan…”

    Jag pallar inte mer medieljug. Matningen av tillrättalagda och förfalskade fakta blir bara värre och värre. Hur faan kan sydsvenskan släppa fram en forskare att publicera detta; fråga den gode Sandor hur lätt det är att få en artikel publicerad under ”aktuella frågor”… ett HÅN mot brottsoffren.

    ”Ökningen av anmälda våldtäkter handlar också framför allt om våldtäkter där gärningsman och offer är vänner eller bekanta. ” Alltså, om man lurar tösen till att bli kompis, så är det OK med våldtäkt.

    Författaren påstås vara ”doktor i juridik”… yeah-right. Läs hennes twitter så fattar ni hennes agenda https://twitter.com/helenadurees

    -Myten att muslimer tar över är livsfarlig
    -Antirasism när den är som bäst
    -Why ClimateChange might be worse than you think

    https://www.sydsvenskan.se/2019-06-24/saknas-stod-for-pastaendet-att-overfallsvaldtakterna-har-okat-det-senaste-decenniet

  2. Hurra för driftiga invandrare som försöker styra upp den värsta kriminaliteten som Utlänningslagen släppt in här.

Kommentera