Klimatclownerna på Aftonbladet byter ögrupp

KLIMATET. När inte Isbjörnsljuget håller längre, så har PK-medias klimatskojare i stället börja med is-skojeri i stället. Då det ej heller längre fungerar med att klimatljuga om ögruppen Maldivernas försvinnande i havet, havet steg ej som klimatskojarna påstod. Maldiverna skulle ju vara dränkta för ett antal år sedan! Vi har försynt påpekat flera ggr att PK-pressens klimatclowner var helt fel ute med påståendena om Maldiverna. LÄNK LÄNK

Då Maldiverna inte duger att skrämmas med längre, så byter klimatskojarna på Aftonbladet ögrupp i stället, till Marshallöarna. En massa korallöar ute i Stilla Havet, de ligger HÄR.

Enligt Aftonbladets larm rapport om Marshallöarna så kommer de naturligtvis att försvinna under havsytan, man har dock lärt sig från Maldivskojeriet att inte sätta ut nått årtal! Den kvinnlige presidenten på ögruppen försöker att få Världsbanken att skjuta till pengar för att ”rädda” ö nationen!

En enkel koll av rimligheten i påståendena i artikeln, är lätt att göra. Gogglar man så hittar man! 

På en av öarna, Kwajalein så finns en mätstation för havsnivån. LÄNK  Där hittar man det prydligt plottade kurvan över uppmätt havsvattennivån, från år 1946 till nutid!

Dessutom har de varit hyggliga att räkna ut att trenden för havsytans stigning är 1,88 millimeter per år!

Man riktigt känner i hela kroppen hur katastrofen med raska steg närmar sig! 1,88 millimeter,  på 10 år så blir det ju 1,88 centimeter och på 100 år så kommer vattennivån att vara 1,88 decimeter högre än idag!   Katastrof katastrof !

Lite dålig katastrof känsla ger det ju med 1,88 millimeter per år! Kan inte ni på Aftonbladet hitta nån ö med lite mer fart uppåt på vattenytan?? Helst skall det finnas nått litet gulligt, men utrotningshotat djur på ön också!

17 thoughts on “Klimatclownerna på Aftonbladet byter ögrupp

  1. […] I Sverige kör ju klimat clownerna i PK media då och då med skrämmande påståenden om snabbt stigande vattennivåer, Maldiverna var länge populärt att påstå att de skulle ”aldeles säkert” inom en snar framtid vara försvunna under den stigande havsnivån!  När Maldiverna svek, dvs ej försvann i havets djup, så gjordes ett rätt patetiskt försök att flytta över havsnivå hysterin till Marshall-öarna. Vi visade hur lite Aftonbladets klimat clowner förstod i det fallet, HÄR […]

  2. Expressen/Aftonbladets SKRATTRETANDE lögner!
    Ni förstår väl varför det ofta kommer kampanjer om ”korallernas förestående död”. Detta är grunden bakom att kampanja om att oceanernas stigande vattenytor skulle få katastrofala följder.

    T o m inskränkta lögnare från expressen/aftonbladet vet att korallerna växer ständigt så att de håller reven på ca 0,5 m djup. Stiger havet, så håller de fortfarande djupet.Sjunker haven, så sker tillväxten längs revens ”stup”, men koraller dör inte. S k blekning är en normal omsättning av koralldjurets cymbiosdjur. När bytet sker finns inte tillräckligt med cymbiosdjur, som behöver något år på sig att föröka sig tillräckligt. Efter några år reverserar processen.

    Faktiskt visar satellitmätningarna av öarna att deras ytor VÄXER. Mest beroende på att de omgärdande korallreven är friska och håller ”höjden”. Men medias lögner gör det lättare för korrupta lokalbyråkrater att få internationella bidrag för att ”klimatåtgärder” (som INTE behövs). Byråkraternas familjer blir snabbt mångmiljonärer!

    Den Australiske experten, en professor, redovisade allt detta, varvid den akademiska världen, kapad av vänsteraktivister, såg till att han avsattes från sin tjänst, förlorade alla anslag etc. Killen gick dock till domstol, där han fick rätt, samt tillbaks sin tjänst, sina forskningsanslag och motståndarna var akademiskt bortgjorda i Australien.
    Förmodligen är det väldigt många Australiska ”klimatexperter” som söker jobb i Europa/USA f n.

  3. Fröken Greta behöver aldrig mer gå i skolan. Hennes föräldrar har säkert en förmögenhet som de inte kan slösa bort i sitt livstid. Mamman tjänade bra utomlands, pappan förvaltade pengarna på heltid.
    När tv-4:s Jenny gifte sig med Niklas, det första hon sa, innan hon hade lärt sig att hålla käft, var att hon hade lärt av Niklas, hur man slipper att betala skatt. Nåt i stilen att ha många bolag och bolla inkomsterna emellan. Till sist är inkomsterna 0 eller väldigt lite, så ingen eller bara lite skatt för miljoninkomster. Allt tydligen lagligt.
    Kan tänka mig att Gretas pappa har använt samma metoder, eller?
    Blaskorna yrar ett par gånger om året, vem tjänar mest i din region. Aldrig att de skriver vem betalar mest skatt. Det tycker jag är intressant, för jag kan inte bolla pengarna genom olika konton och slippa skatt.
    Hur mycket betalar alla dessa kändisar skatt? Schyffert, Ernman, osv alla dom hundratals som lånar ut sin nuna för ”godhet”? Listan kan göras hur lång som helst.
    Jag vill veta! Vem kan undersöka?

  4. Det är väldigt mycket vulkanisk aktivitet i det området, sannolikheten att öar försvinner och står upp ur havet pga detta är många ggr större än havsytehöjning, som torde vara jämnt fördelat över hela klotet.

  5. Är det inte bättre om de återgår till att skrämmas med Putin och Ryssland?

  6. Den utrotningshotade sångfågeln Sängknarren lever på ön och har inte setts på länge,dess underbara sång uppstår när fjädrarna pressas ihop.

    • Och dumgöken har vi i Sverige….ses dagligen hos Aftonbladet och Expressen.
      Sen har vi fågeln Ynkryggen och Hyckleri måsen…de håller oftast till i Rosenbad, och sprider sin dynga, så att alla får lida.
      Vi får hoppas att dessa fåglar är på utdöende, då de är som göken, tänker bara på sig själva och terroriserar hela sin omgivning.

    • Mary-Agnes:
      Sängknarren fanns för ett 10-tal år sedan i min grannlägenhet här i Ghettot… Detta knarrande o. stönande pågick länge innan paret flyttade vidare, från ghettot. Numera har jag bara en Blåmes,som brukar sitta och underhålla mig på balkongen !

    • Mary Agnes! Sädesskvättaren finns också på ön och den måste vi bevaras.Den är snart utrotningshotad.

  7. Eller nån ö med många invandrare.Den måste ju absolut räddas.Om det fanns en ö med bara etniska svenskar tror jag inte klimathysterikerna hade brytt sig om den.

  8. Stackars oss i Stockholm och övriga Sverige, här sjunker havsnivån fortfarande på grund av landhöjningen.

    Vad kan vi göra åt moderjord som ger oss naturkatastrofer med vulkaner, skogsbränder och öar som försvinner eller dyker upp?

    Svar: Ingenting, så har det varit sedan begynnelsen och så lär det fortsätta till slutet. Med eller utan råd från fröken Greta.

    Hon hade ett plakat som löd.

    I want a future!

    Gå i skolan då ungjävel!

  9. Nu läste du inte det sista. 0.62 feet på hundra år om man tar genomsnittet. 19 CM på hundra år alltså.

    • …vara 1,88 decimeter högre än idag… 1,88 decimeter är 19 centimeter. Jag tror det är rätt i artiklen.

Kommentera