En person skjuten i Kramfors, fyra gripna

BROTTSLIGHET, Fyra personer har gripits efter att en person skjutits i Kramfors i Ångermanland. Efter skottlossningen flydde de fyra misstänkta i en bil och en stor jakt tog vid, där polisen spärrade av möjliga flyktvägar ut från Kramfors. Från en polishelikopter fick man syn på flyktbilen, som patrullbilarna sedan fick stopp på.

De fyra misstänks nu för mordförsök. Den skjutna personen har förts till sjukhus och är inte livshotande skadad, uppger polisen.

Polisen

-Pettersson säger att polisen verkar ha haft resurser och gjort ett bra jobb. Polisen in iakttagelser som ledde till att en bil kunde sättas i samband med skottlossningen. Bilen larmades ut till samtliga tillgängliga patruller som samtidigt beordrades att upprätta flertalet stopp- och observationsplatser längs tänkta flyktvägar från Kramfors. Vakthavande befäl beslutade om att förstärkningsvapen och spikmatta fick användas av poliser som deltog i jakten på gärningsmännen.

Kort därefter iakttogs den aktuella bilen av polishelikoptern som befann sig i området. Helikoptern kunde sedan styra patrullerna mot lämplig plats för att stoppa den. Fyra personer är numera gripna som misstänkta för försök till mord.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “En person skjuten i Kramfors, fyra gripna

  1. Vi får väl för 82% av väljar kåren,hoppas att det var en
    genuscertifierad skjutning med
    bra värdegrund.
    Ett stort handhjärta och på med skygglapparna.

  2. Var det inte ”fyra män” som greps ???
    I annat fall är det troligen en uppgörelse i MC-kretsar som tillhandahåller knark.
    F.ö. har Stenbock besökt den lilla orten några gånger ,för c:a 50-60 år sedan.På den tiden fanns endast en väg,som ledde till o. från Metropolen ! Men det kan ju ha förändrats.

    • Stenbock;
      skulle inte rekommendera ett ”turistbesök” i denna ort som jag själv inte vill besöka !!!
      Åker heller 10 mil för att få den service jag söker !!!!

    • Jag har vatt i Lappland en gång i mitt liv, men det va så rälitt att jag vände i Markaryd.

  3. Tyvärr så är detta bara början av det helvete som väntar på oss svenskar! En liten mild västanfläkt jämfört med vad som komma skall!
    Och om 5 år vill i alla fall inte jag bo kvar i detta vidrigt kriminella och primitivt brutala land längre.

    • Den här kriminaliteten som blivit är självförvållad, som har med asylinvandringen att göra . Svenska folket har röstat för den och nu börjar avigsidorna visa sig som var lätt att förutse, men den som framförde kommande problemen blev kallad för rasist och främlingsfientlig.
      I det senaste valet var det 82% som röstade för den här asylinvandringen, varför klaga, majoriteten har fått vad de velat ha.

      • Exempelvis i Kramfors riksdagsvalet 2018 röstade 38,54 % sossarna och 9,98 % Vänstern , de här två partierna drev hårt på en ökad asylinvandring.
        De anser att från asylinvandrarna får de sosse och vänsterröster och därför välkommnar de dem.
        Sedan blir det kriminalitet med enorma kostnader, inte endast försörjningsbidrag till dem.
        Skatterna måste ökas som exempelvis bensinskatten som gör att bensinen snart kostar 20 kronor litern, som gör att många kan inte köra bil, utan blir isolerade, inte enbart av kriminaliteten som många idag vågar gå ut , därför brottsligheten har ökat enormt och det här är endast början det som komma skall.

      • Den här röstimporten började redan på i mitten av 70.talet men då var det i liten skala men det drabbade ekonomin med en fallande valuta och devalveringar, därför röstimporten även den tiden kostade pengar.
        Palme drev hårt på röstimporten för att behålla makten, som även hans efterföljare fortsatte med.
        Sedan när det kallade röstimporten för asylinvandring från muslimländer då kom rena katastrofen med ökade kostnader för samhället och skattehöjningar , och svenska valutan som blivit rena skräpvalutan faller hela tien, som är orsakad av asylinvandringen och dess enorma kostnader.
        Jag bävar själv för terrorismen som kommer ,men när återstår att se.
        Sverige kommer att stå handfallna när den kommer.
        Kriminaliteten har stigit till en nivå som samhället har inga möjligheter att klara av nu, och därför avföres anmälda brott av 10 anmälningar är det 1 som åtgärdas.

Kommentera