En av de ljugande ministrarna…

INRIKES. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) är en fräck och medveten lögnare.  Visserligen kunde Moderaterna ha skött Danderyd bättre men den stor anledningen till problemen är att Danderyd med 33.000 invånare tvingas betala 565 miljoner kronor om året till dåligt skötta socialdemokratiska kommuner.

Danderyd har skatteintäkter på 2.450 miljoner kronor och nästan en fjärdedel (23 procent) går till att finansiera socialdemokratiskt styrda kommuner fulla av dysfunktionella ekonomiska migranter.

Till Morgan Johansson försvar ska sägas att han inte är ensam. Vi har S-ministrar som ska skicka hem 80.000 illegala invandrare, en som påstår att sjukvården är världens bästa, en tredje säger att ekonomin går som tåget, och en fjärde säger att invandringen ska stoppas men fortsätter mot katastrofen.

Socialdemokratisk propaganda är viktigare än att berätta sanningen.

Kommunalt utjämningssystem 2019 

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “En av de ljugande ministrarna…

  1. Danderyd sålde mark och alla andra kommuner i landet drog ner på all service så pass mycket så att det inte finns mer att dra ner på. När man väl nått den gränsen så började man tulla på de kommunanställdas pensionspengar och sen kom de saftiga avgiftshöjningarna och därefter skattehöjningarna.
    Invandringen kostar sljortan för oss vanliga dödliga, men för politikerna så skruvar man bara upp lönerna lite till så märks inte deras egna höjningar.

  2. @Centurion
    Sker inte straffbeskattningen sedan länge???
    Därom verkar vi vara överens?
    Det är ingen ny företeelse och sker med politrukernas sk-goda vilja.
    God för vem och varför???
    Skatte/skuldslaven?
    Malmö tex började inte gå dåligt igår direkt,utan har så gjort i decennier.
    Staden är ju f.n en krigszon,om man får tro det man läser.

  3. @Centurion
    Då är landet ett mkt annorlunda ställe,lindrigt uttryckt…
    Se det som Jizya,$katteutjämningen alltså,vad otrogna får gaga för sin existens….
    Vem ska pröjsa för oduglingarna ink politrukerna???
    Samma som alltid.
    Slaveriet VAR avskaffat,va?
    Nope!

    • Ja, inte är det lätt att förstå ditt osammanhängande svammel. Men sammanfattningsvis verkar det gå ut på att de driftiga och redan hårt beskattade ska betala en islamistisk straffskatt till de lata oduglingar som inte orkar med att försörja sig själva.

      Men det gamla ordspråket gäller än : ”Tomma tunnor skramlar mest”.

  4. Hade Pettersson en kolumn i DN så hade de haft fler läsare. Nu bryr de sig mer om desinformation än antal läsare dessutom är man tjenis med alla politiker så ev presstöd är inget problem.

    Jag älskar denna blogg då det är diametralt annorlunda än MSM, de känns som om vi får mycket mer riktig fakta här inne.

    Min gissning är att DN spottar ut 5% sanning. Väderprognosen hör till de mest tillförlitliga på den tidningen.

    Här är det nog 95% sanning så det är en enorm skillnad.

  5. (S)ekten lever, frodas i och producerar LÖGNER dygnet runt, 24/7!

    Den är som en otäck, rovgirig bläckfisk. Överallt är deras tentakler närvarande, korrumperar och ruinerar vårt arma land.

    Denna uppfattning blir jag allt mer stärkt i.

  6. Hur går det med de minst 80 000 migranter som saknar asylskäl och som Ygeman lovade returnera till avsändaren?

    Samtidigt vädjar både Syrien och Somalia att att deras emigranter skall komma hem och hjälpa bygga upp sina länder. Skulle tro att deras läkare och ingenjörer kan göra mer nytta där med att bygga upp dessa förstörda länder.

  7. Danderyds kommun är ju faktiskt ett alldeles lysande bra exempel på de misslyckade och förljugna såsse-gangstren´s illgärningar. Observera ; detta trots att nämnda kommun är högerstyrd.
    Alltså, en fjärdedel av skatteintäkterna konfiskeras och går till misslyckade såsse-kommuner. Av alla Sveriges 290 kommuner är det också så pass många som en fjärdedel, som står vid ruinens brant. Om man delar de 565 miljonerna som konfiskeras, med de 33 000 invånarna, blir det 17 121:- per st. Räknar man sedan bort c:a 25% icke skattskyldiga, blir summan per st. 22 600:- , som bara försvinner ned i slukhålet.
    Och inte nog med det ; Malmö´s kommunalråd slår sig för bröstet och anser att deras såsse-politruker gör ett bra jobb. Med hjälp av bidrag från andra, men det talas det tyst om. Hon skäms inte ens. Hon är van.

      • @Centurion
        Liknar mest ett utpressnings scenario….
        Kommuner som gagar skatteutjämningen slipper kaos på gator och torg…inledningsvis.
        Malmoe mfl ställen funkar som rena showroom för verksamheten.

      • Men vad händer när även Danderyd och alla andra bidragsgivare går på knäna ? Vem ska då föda oduglingarna i Malmö och alla de andra misslyckade såsse-kommuner ?

  8. Och Magdalena Andersson anser att en höjning av bränsle skatten drabbar oss alla men hon får 3000 tusen till i månaden. Fattigpensionär får inget.
    Bara ett ord föräddare.

  9. ”Danderyd har skatteintäkter på 2.450 miljoner kronor och nästan en fjärdedel (23 procent) går till att finansiera socialdemokratiskt styrda kommuner fulla av dysfunktionella ekonomiska migranter.”

    Nuvarande skatt i Danderyd cirka 30% av inkomsterna 2.500 miljoner blir effekten ifall man inte tvingas betala riksdagspolitikerna i sjuklövern en skattesats på endast 23% och ifall man då höjer ett par % landar man fortfarande på endast 25% . . inte illa…. varför gör inte alla kommuner likadant….??
    OKK varför skall sjuklövern råna rika kommuner…

    det finns något som heter NEJ hoppas kommunerna läs sig det begreppet de närmste åren….

    OCH begreppet ”Dom är ju här nu…” är ju bara en bild just nu..

    just saying

  10. Av dom 565 miljonerna går väl en stor del till slukhålet
    Malmö, staden som är en runa över hur misslyckade
    Sossarna är på att sköta ekonomi.

    Morgan Johansson är en genomfalsk typ, som på sin
    höjd hade dugt till att städa korridorerna i Riksdagshuset.

Kommentera