FN:s klimatpanel bekräftar, inga alarmerande trender i klimatet

KLIMAT. IPCC, FN:s klimatpanel bekräftar, inga trender av extrema väderförhållanden. Den svaga uppvärmningen under de senaste 300 åren är helt i linje med mönstret under de senast 10.000 år av Holocen (den pågående geologiska epoken). Noll direkta bevis för att skylla CO2. Klimataktivisterna är helt i händerna på politiker av politiska skäl.

Twitter
Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “FN:s klimatpanel bekräftar, inga alarmerande trender i klimatet

  1. Var hittar jag den här påstådda bekräftelsen från IPCC? För allt jag hittar är en kommmentar från Patrick Moore på twitter, som i sin tur hänvisar till ett lösryckt påstående från en anonym twitter-användare.

  2. Politikerna har närt dessa lögner för att få ursäkter att hitta på nya skatter. De kommer inte backa vad som än kommer fram. De är ju sist på bollen i allt och när det gäller skattemedel kommer de aldrig vilja ta bort något allt hur tokiga skatterna än är. Då rasar ju hela korthuset ihop direkt. Bättre att fortsätta ta ut skatter för ingenting och upprepa lögnen. Det kostar mindre.
    Man har ju byggt hela Sveriges framtid på klimat-alarmism. Det har skrämt bort varenda industri så vi har idag knappt något kvar. Till överstepräst har man valt Greta Thunberg eftersom barns åsikter är bättre än fakta när man ska fatta beslut.

  3. Vilken tur att Polter-Greta vet sanningen.

    Hon borde helgonförklaras..

    Själv är jag normbrytande.
    Jag flyger både plan och helikopter till oljeplattformen..

  4. Men inflation i betyg och skolplikt, när Asperger som skolkar varje vecka får A i typ allt?

  5. Lögn verkstäderna på SVT/ SR o TV4 kommer att
    få släppa helg ledigheterna för att konstruera nya
    påstående från någon okänd alarmist, det gäller att
    hålla grytan kokande, även när motgångarna kommer?

    Först Greenpeace Grundaren som säger att klimathotet
    är historiens största bluff, och nu IPCC som säger att
    det inte finns några allvarliga förändringar.?

  6. Här kommer lite ord-bajs : D.v.s. vanlig sket-lukt känner man ju igen, men vad är följande för slags dynga :…… Klimat-utsläpp……Klimat-gaser……Växthus-gaser…..Miljö-utsläpp……Klimat-kompensation……Klimat-förnekare……Klimat-skam. —Hur tror Rockefeller´s följare att vi ska kunna ta dem på allvar när dom använder en vokabulär som inte finns och som dom definitivt icke behärskar. SKET-löjligt faktiskt !

    • Just ordet klimatförnekare är märkligt, för det
      finns nog ingen som har förnekat att vi har klimat?

      • Förintelseförnekare är än mer märkligt. Det är väl ingen som förnekar att vi förintas?

  7. Den värsta skammen i Sverige är politker o Mediaskamm,
    deras upp rapande om klimatet har övergått från rent
    religiöst rit till rena dumheter avsett för att vilseleda folket
    t

    • och håva in skatter för att betala …….insatser till de som skulle arbeta när 40+ (och numera 50+) skulle gå i pension…

  8. Kan rapportera från vanligtvis välinformerade meteorologer, att ”Klimatuppvärmningen” kommer att anlända på Söndag,och väntas bestå i 3-4 dagar….
    Vidare påstås,att det är en form av ”överskottsvärme” från Sahara,som sökt sig upp till Europa.Vi Abzurder tycks få nöja oss med upp till 30 +grader.Medan Tyskland (som alltid är värre) kommer att uppmäta c:a 40….(har strängare CO2-regler för Dieselbilar)
    Men alltid något Abzurdien förtjänat under denna sommar
    ,p.g.a. ”flygskammen”..

  9. Då har dom inte varit i kontakt med Greta som vet bäst. Det är ju kris, katastrof vi ska ha ångest.

  10. Läste idag i den lokala blaskan att isen på sydpolen smälter med rekordfart och att pingvinerna kommer att dö ut.
    Och så vet vi ju att förhållandet är precis det motsatta. Isen växer i rekordfart och tempen snittar på c:a 50 minusgrader.
    Typiskt att just de som är satta att faktagranska sprider de värsta skrönorna. Tack, ”Alice Sanning eller Kunke” för dina manipulativa tilltag.

    • En sida av sydpolen smälter något (minns inte om det var västdelen eller östdelen). På den andra sidan sker en mycket stor ökning av istäcket. .

Kommentera