Det är svenskarnas fel…

INVANDRING. Duraid Al-Khamisi, är irakier som gillar att gnälla på det land som gett honom och så många andra möjligheten att lyckats. Duraid skyller förortens misslyckanden och allt annat på alla andra och framförallt på de vita svenskar som tog emot honom och hans familj med öppna armar. Duraid skriver i Expressen om skillnaden mellan vit och icke-vit. Duraid har tidigare skrivit om att Sverige är ett land av hycklare. 

Expressen

-Pettersson säger att Sverige satsar betydligt mer per barn i ”orten” än på svenska ungar, ändå är Duraid Al-Khamisi och ”ortens” barn nöjda. De är bara arga, Duraid och ortens barn fattar inte att de själva måste hjälpa till i stället för att klaga, annars finns alltid möjligheten att flytta hem till Bagdad…och du Duraid, du borde fundera på vilka som är de största rasisterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Det är svenskarnas fel…

  1. Men snälla Sverigevänner!
    Vi är skyldiga att vårda individer med alla typer av handikapp.

    Att vara ”efterbliven”, eller mera vanligt kallad ”dum i huvudet”,
    är också ett handikapp.

    Vi, i ”välfärdslandet Sverige, har ju tagit på oss att vårda individer från den klassen och det leder onekligen till ett, numera känt uttryck:
    ”Va’ fan får vi för pengarna?”

    Ett tips till alla pensionärer: Köp hundmat. Den är billig och nyttig.

    Det du arbetat in till pensionskassan är redan stulet av socialdemokraterna!

    Njut av alla nya, främmande ”vänner”!

  2. Jag betalar skatt på min ynkliga pension som jag kämpat för under hela mitt liv. Du din lilla skit lever på mig och vet du vad jag är inte ett dugg intresserad av att du skall bo och bli försörjd av mig. Det här att du kan komma till Sverige och prata en massa skit om mig, din försörjare det kan du tacka tokpolitikerna vi har i Sverige dom skänker bort mina pengar på sådana otacksamma parasiter, om du förstår vad det ordet betyder. Stick iväg och försök att få någon i övriga världen förutom dina föräldrar att försörja dig. Dax att växa upp, vi skattebetalare vill inte ha dig här, din parasit.

  3. Och därför har vi ingen som helst
    anledning att importera ännu fler hycklare, sådana som
    ljuger om sin identitet, spelar barn fast dom är vuxna

  4. Offerkarriären är nu den lättaste och mest behagliga vägen till försörjning. Det är ett helt industrikomplex där karriärvägarna är många: Homosexuell, transsexuell, muslim, afrikan, zigenare, …

  5. Den mkt otacksamma Duraid kan väl prova samma klagosång i Iran och njuta av Islam på samma gång en win-win mao

  6. Det var väl då ett jäkla ynkligt gnällande ! Svenska hycklare snackar han om. Och de finns naturligtvis, men häckar oftast i PK-skiktet. Men om inte den blågula fanan eller Idas sommarvisa passar den curlade och bortskämda valpen, så sök asyl i ett annat land som inte består av ”hycklande rasister”, som du uttrycker det. Du har just fått ditt livs största möjlighet att på egen hand rycka upp dig och göra något meningsfullt med ditt unkna liv. Men det var väl för besvärligt och här ska man minsann inte anpassa sig när koranen smäller allra högst. Bättre då att gnälla som en gammal flata. Du…”Dra åt H-E”, är väl det lindrigaste av invektiv. Annars kan jag personligen åta mig att sparka ut dig !!!!!!!!!!!


  7. en fjäder i hatten, att de är uppriktiga och
    blottar sina fula face för sina välgörare…
    för oss andra, ytterligare en bekräftelse
    på hur rätt vi haft och har

  8. Vad fan håller idioten kvar här då? Det är inget tvång
    att leva i Sverige trivs han inte är det bara att packa väskorna
    och susa vidare. Åh visst jag glömde, bidragen är väl
    det kitt som håller honom kvar, en sak är jävligt bra med Sverige,
    det är inte bara fritt att ta sig hit från Världens alla skithålor,det är
    fritt att åka här ifrån om man inte trivs, så ett gott råd ÅÅÅÅÅÅk!

  9. Om du sköter dig i skolan läser läxan så får du bra betyg och kan läsa vidare och bli något.
    Men gör man allt för att göra kaos i klassrummet, röker weed, stjäla, rånar och våldtar och sen skyller på att det är Svenskarnas fel att man inte lyckats då är man efterbliven i huvudet, och ska åka hem dit man kommer ifrån.

  10. Bara resan till Sverige bekräftar att flygbolagen inte haft transportör ansvar, dvs 0 skadeståndsansvar för vilka de flugit hit

Kommentera