Vänsterpartist tycker det är rasism att vilja ha en svart kvinna som partiledare!

VÄNSTERRASISM. Iraniern Ali Esbati är riksdagsledamot för Vänsterpartiet och gillar inte demokrati och yttrandefrihet. Det verkar också vara problematiskt för herr Esbati att ett svenskt riksdagsparti för första gången skulle kunna få en svart kvinna som partiledare.

Twitter

Om Ali Esbati på bloggen…

Herr Esbati om svenskar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Vänsterpartist tycker det är rasism att vilja ha en svart kvinna som partiledare!

  1. Man kaade det k Jugoslavien ethnic key då valdes eller anställdes folk utifrån sin ras, religion , etnisk bakgrund. Det behövs i Sverige för ni har för många från Mellanöster som makthavare/maktmissbrukare. Visst, svarta, Romer, Judar borde synas.
    Jag har lite till att städa på youtube. Hittat länkar med skrivelsen att jag hade sex med serber och atf jag var en qhore. Hade ej sex under kriget. Var en del av stab och hade folk som vjorde vad jag säger. Jag cet att här kommer mualimer från bosnien. Min mor var våldtagen som ung av en muslimsk. Utifrän defta jag har en sgster som är 66 år och hennes far aldrig sökte henne. Hon har två barn med ne muslimsk zig. Hennes dotter liknar på flickor på youtube. Unser dagen tar jag bort detta. Jag är lesbisk utan barn, fd serbisk soldat.

  2. Jävla utlänningar är tio gånger så rasistika som svenskar. Ändå är det vi som får skit för att vara rasistiska.

  3. Kanske svårt för knäpp vänstern att acceptera att Sabuni
    uttalat att Sverige måste få ordning på invällande av
    välfärdsturister?

    Vänstertyper är ju inte så mycket för ordning, dom är
    mera lika Muslimer att allt ska rivas ner o förstöras, det
    är väl därför dom tycker att vi ska ta emot fler.

  4. Hhhmm,vilka samarbetate med nassarna när det begav sig??
    Och nej,kommisarna var INTE bättre..
    Same shit diffrent day!
    Vilken värld.

  5. Vänsterpartiets mångfalds-fikonlöv Ali Esbati begriper inte satiren i att han söker rasister utanför sitt eget parti.

  6. Påfallande många män med terroristiskt utseende i Visby. Svårt att organisationsbestämma numera.

Kommentera