Emma, 6 år, får inte vård för sin cancer…

SJUKVÅRD. Emma Askernäs har precis fyllt sex år och har en elakartad tumör stor som två ägg i hjärnan. Hon har levt med tumören – som också utvecklat dottertumörer – i tre år. Enligt hennes pappa Micke Askernäs överlever få den typ av cancer som Emma har, rapporterar SVT.

Twitter

Emma har en växande hjärntumör och är i behov av undersökning med magnetkamera varannan månad. Senaste undersökningen var i slutet av mars och i snart en månad har föräldrarna nu försökt få en ny tid, men de får bara beskedet att det inte finns några lediga tider.

-Pettersson har noterat att Sveriges regering tycker det är viktigare att vara hela världens socialbyrå och att öka biståndet till ”Palestina” än…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 thoughts on “Emma, 6 år, får inte vård för sin cancer…

  1. Vår sjukvård räcker inte till sjuka, svenska
    barn och sjuka svenska pensionärer.

    Vi måste ju ta hand om alla ”övertaliga” från
    länder där de inte kan leva.
    När de har förökat sig mer än vad landet
    klarar av att försörja måste de ”fly” genom
    en massa ”farliga” länder som Italien, Grekland,
    Österrike, Tyskland och Danmark för att
    Komma till Sverige och få All inclusive –
    uppehåll utan att anstränga sig.
    Det räcker att ljuga lite om borttappat pass,
    döda föräldrar och ålder (alla är 17 år).

    Synd för dem, bara, att de inte får pension
    förrän de är nästan 90 år!
    => allt har ett pris! – även lögnen!

  2. Rekommenderar pappan och alla svenskar att läsa om Docrates.com. Finskt sjukvård inom cancer som har räddat livet på många svenskar , finns att läsa på sidan i Finland. .

  3. Sverige har inga pengar har jag skrivit här flera gånger, men blivit nekad publicering. Det är därför som vi saknar sjukvård i Sverige.

  4. Har ni aldrig funderat över varför lilla Sverige ska ha
    lika många riksdags ledamöter som Tyskland som
    har tio gånger större befolkning än Sverige?

    Har vi mer demokrati i Sverige??

      • Liksom i EU,Abzurdien m.fl. länder är det bara en bråkdel av dem närvarande,under debatterna.
        Orsaken påstår de är,att de sitter i bakgrunden och jobbar i ”utskott” !! Fan troe´t..
        I Berlin är de endast närvarande när de sedan 1 ½ år skall välja en vice talman,som enl. grundlagen skall tillfalla det 3:e största partiet. (oppositionspartiet)
        I detta fall AfD som fört fram,snart ett 10-tal välutbildade ledamöter. Samtliga har röstats ner av ´”de demokratiska”….
        Det är detta som kallas ”demokrati” av de totalitära !

  5. I framtidens Sverige kommer man att bota alla sjukdomar och vårdsökare med én och samma metod: Nackskott med ekonomi patron till två kronor.
    Sedan kommer kropperna att säljas till kött-råvare till McDonnald m.fl.

  6. I Sverige går alla pengar inklusive de miljarder som lånats till invandringen, det är därför det inte finns någon sjukvård i Sverige.

  7. Hör med riksdagens skojare varför det inte finns några resurser, fråga fuskledamoten som stulit pengar för sitt boende och nu tagit ledigt med full betalning utan att leverera. Är det kanske Liberalernas paradgren, behövs det partiet? Hoppas 7 klövern åker ur riksdagen

Kommentera