Varför behandlas svenska poliser värre än araber i Sverige

DISKRIMINERING. I går dömdes en polis för olaga hot och förolämpning och för att han kallat en arabjävel för arabjävel till 15.600 kronor i böter och till att betala 40.000 för försvaret. Sådant som kriminella slipper betala. 

Man kan undra varför inte Sveriges rättssystem dömer arabiska muslimer som i Malmö utlyser Intifada och skanderar att ”Judar ska skjutas”? Samma sak gäller SSU, som obehindrat får kränka och förolämpa Judar utan någon påföljd.

-Pettersson undrar varför arabiska muslimer är fridlysta? De är knappast utrotningshotade i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Varför behandlas svenska poliser värre än araber i Sverige

 1. Ja, det liknar det man kallar Stockholmssyndromet. De har vänt lojaliteten mot de, som visar upp högst våldskapital att kunna skada eller förstöra ens liv. Väldigt illa om rättsväsendet drabbats av syndromet. Det här har nog riksdagens 7-klöverpartier med öppna ögon byggt upp under ett antal decennier genom att se mellan fingrarna och daltat med kriminella invandrares brottslighet eller så har riksdag och myndigheter redan tidigare varit drabbade av syndromet. Inget är bara svart eller vitt. Det är enormt mycket, som behöver rättas till, inte minst historien. De, som kallar sig flyktingar är inte med automatik oskyldiga offer, det borde vara ett erkänt faktum i en upplyst demokrati.

 2. Hoppas bara att han får hjälp till att betala böterna och försvaret av ett uppror på nätet. Detta här kommer att leda till medborgargarden och förakt för myndigheter vilket är befogat

 3. Svaret är enkelt:
  I dagens Islamistiska satelitstat Sverige behandlas äkta infödda svenskar och poliser så.
  Är 2019 skillnad på äkta och icke äkta svenskar.

 4. Polismannen borde ha frikänts, fått medalj samt löneförhöjning, då han inte gjort någonting fel. Han gjorde sitt jobb och sa bara sanningen, vilket dessa lättkränkta UFO:n inte tål.

 5. En direkt förolämpning mot alla Svenskar och alla Judar . Men dom får säga vad dom vill om oss ,vi får inte säga något av vad vi tycker om dessa parasiter som försöker ta över vårat land med bränder ,mord , bombdåd,våldtäkter,mm 🙁

 6. Den frågan tycker jag den s.k. regeringen ska svara på. Det är dom som är fullt ansvariga för att det mesta är upp och nervänt i landet

 7. Om polisen tar krafttag, verbalt eller fysiskt, då är det framprovocerat av bråkmakaren.

  Buset styr alltså själv, hur det ska bemötas.

 8. Jo Pettersson, jag kan förklara varför. Fast jag tror att du också vet.
  Det är för att PK-aktivisterna vill vara gränslöst goda. Och det vill de vara för att de inte kan härbärgera sin egen bitterhet (och illvilja) mot det samhälle de själva lever i och är uppväxta i. Godheten, vilket man egentligen inte kan kalla beteendet, blir ett balsam på sår av upplevda personliga misslyckanden och oförrätter. Ett psykosocialt fenomen kan man tycka.

 9. Överlag är det nog så att de flesta som väljer att arbeta för svenska myndigheter är lättstyrda fjantar. Så och svensk polis.
  Det är verkligen tråkigt att se hur Sveriges myndigheter förfaller allt mer och mer. Kompetensbristen är stor och de anställer vem som helst som inte kan tänka självständigt, vilket naturligtvis är ett krav vid anställningen.
  Vem, vid sina sinnens fulla bruk, anställer till exempel en genus”vetare” på den privata marknaden?
  Offentliga sektorn borde skäras ner med minst 70 %. De som jobbar där nu kan ju alltid försörja sig genom att sälja annonser på provision eller fysiskt arbete som att skotta snö så de får lite mer maskulina drag.

 10. Det är Morgan som är justitieminister och han har bestämt att det ska vara så här. Han har inte fattat att han är justitieminister för Sverige och svenskarna.

Kommentera