Sossar i ett nötskal


I kvällens Rapport försökte Byggnads ordförande, Johan Lindholm, förklara Socialdemokraternas usla opinionssiffror.

Hans förklaring, som också fick stöd av kommunalrådet Lars Stjernqvist (S), lämnar mycket att önska, men förklarar också varför Socialdemokraterna inte längre är arbetarnas parti.

Både Lindholms och Stjernqvists recept på att locka tillbaks väljare från andra partier, var höjda skatter. Jo, ni läste rätt. I landet med världens högsta skatter ska ännu högre skatter få Sveriges arbetare att rösta på partiet igen.

Tror Johan Lindholm och Lars Stjernqvist på allvar att svenska arbetare återvänder till det forna arbetarpartiet om de varje månad tvingas avstå allt mer av sina löner till olika skattehöjningar? Lars Stjernqvist är kommunpolitiker och f.d. partisekreterare. Johan Lindholm är inte bara ordförande i Byggnads, utan också ledamot i sossarnas partistyrelse. Det komiska med deras argument visade sig i inslaget efter.

I det inslaget tog man nämligen upp Socialdemokraternas linje med nya och generösa asylregler och den olyckliga och kritiserade gymnasielagen. Lindholm och Stjernqvist måste ge partiet sitt stöd, men inte tusan behöver vi höja skatter för att återfå vår plats på välfärdstronen. Den enorma kostnad som svensk migrationspolitik medför skulle kunna finansiera stora delar av vår välfärd utan skattehöjningar.

Utöver dessa höga skatter i kombination med sämre välfärd ska vi påminna om att svenska arbetare och deras anhöriga nedprioriteras på punkt efter punkt. Deras barn går i en skola som kännetecknas av kaos. Deras föräldrar lever allt mer knapert på sin pension och har inte råd med tandläkarbesök. Deras fruar känner en allt större otrygghet när de vistas i offentliga miljöer.

Socialdemokraternas kris accentueras av två sossetoppar som vägrar se verkligheten och istället väljer att skylla på för låga skatter.


12 responses to “Sossar i ett nötskal

 • Onkel Björn

  Det var länge sedan sossarna övergav arbetarna. Jag själv är uppvuxen med en farsa som redan under sextio talet anklagade sossarna för att just det, ha övergivit arbetarna.

  Med Palme tog man nog det definitiva steget från att värna de svenska arbetarna och istället började man värna en stor del av världens alla röda terrorgrupper (sk befrielserörelser).

  Nu satt Stjernqvists i rapport och tyckte att det var dags att ytterligare höja skattetrycket!!. Allt för att bekosta ytterligare invandring.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Bosse S , vad är rasist egentligen mer än ett uttryck när argumenten tryter. I vanligt tal när man blir oense slängs epitet som ‘ idiot ‘ dumskalle ‘ mm . Om sedan dessa tillmälen placeras på en asiat , neger , jude , politiker eller arbetskamrat så blir man inte rasist för den skull . Rasist är ett modeord från våra styrande ( Dumskallarna ) politiker , de utan argument . Mvh Sjöström

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Instämmer helt !
   Rasism och viftandet med rasistkortet när argumenten sagt tryter är bara en klyscha och ett påhitt från den odemokratiska mångkulturälskande extremvänstern något att tysta oliktänkande med vilket de tyvärr har lyckats bra med mot majoriteten av det naiva och konflikträdda svenska folket som tycker en massa hemma vid köksbordet.

   Gilla

 • Bosse S

  Jag är troratt du bara är en dum provokatör som finner ett sjukligt nöje i att försöka reta upp ”rasisterna”, som skriver kommentarer på den beryktade Petterssons blog, med en massa obegripligt galna påståenden.
  Internettroll, eller bara en helt vanlig idiot, det är frågan?

  Gilla

 • SvenskMan77

  Snickare är arbetare? Med löner på 35 000 innan skatt….?
  Löjligt att ens kalla dom arbetare.

  Gilla

 • Kungen

  Sossarna blir ALDRIG ett arbetarparti igen. De har svikit sitt eget folk och importerar nu röstboskap från medeltiden. De fattar inte själva vad som händer. Sverige behöver en ny regering och den kan INTE bestå av de partier som orsakat eländet….

  Gilla

 • Andersson

  Folke. Hur kan du på fullaste allvar mena att sossarna vill hela svenska folkets bästa när dom monterar ner välfärden för att bekosta invandringen??? Ursäkta men du måste vara otroligt blind och korkad eller ett troll. Jag var Sosse när jag va runt 20 år gammal men sen när det gick upp för mig vart pengarna går så är jag inte det längre. Ca 20 år sedan det.

  Gilla

 • ossie

  Vad Sossarna satsar på är väl helt klart nämnligen invandrarna. Svetsarn satsar stort på tal i Järva men skiter högaktligen i Almedalen. Vänta bara tills mussarna bildar eget då kan han stå där med Svarte Petter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: