Invandringscirkus trots Stefan Löfvens löften

INVANDRING. I november 2015 sade statsminister Stefan Löfven (S) – Vi måste ha ordning och reda vid våra gränser och därför kommer vi att införa inre gränskontroll från och med klockan 12 på torsdag…

-Pettersson säger att nedan ser ni Stefan Löfvens ordning och reda vid vår gränser och inre gränskontroller.

  • Utvisningsbeslut som ej är verkställt.
  • Felaktig ålder med sju år.
  • Åtta olika identiteter, innebär det åtta olika bidrag Stefan?
  • Eftersom du har ordning och reda Stefan, kanske du kan tala om hur många sådan det finns i landet?
  • Sitter han på ett plan hem nu eller är han släppt?
Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Invandringscirkus trots Stefan Löfvens löften

  1. I EN RÄTTVIS VÄRLD SKULLE JAG SKJUTAS FÖR MINA LÖGNER, INTE FÖR MINA SANNINGAR.

  2. Tänkte under morgonen på invandringen och arbete.

    Vi har en global marknad och det finns en enorm arbetskraftsreserv där ute. Miljarder står och väntar.

    Varför vill då politikerna etablera en arbetskraftsreserv på plats i Sverige då företagen redan nu kan söka efter matchad arbetskraft på världsmarknaden?

    Om de vill ha låga arbetskraftspriser så behöver de inte bosätta hundratusentals nya i Sverige varje år utan priset sätter ju utbudet redan på global nivå? Välja och vraka.

    Arbetskraftsimporten är rena rama Ebberöds bank. Avkastningen är obefintlig av investeringarna och enligt marknadens principer är ju själva lösningen helt apart.

  3. Igge ! Har du och jag lika stor rätt att vara i Syrien eller Somalia ??? Om du tycker det så föreslår jag att du ska dra dit omgående !!! Om kineserna vill bosätta sig i Luxemburg så har dom full rätt till det ??? Djävla idiot !!!!

  4. Utvisad och 8 identiteter!!!!
    åker man då på turne i sverige gratis på buss med svetsaren och plockar ut bidrag i olika komuner samtidigt????
    lever som kungar och prinssesor
    från ystad till happaranda ???
    och svetsarn har ingen koll på tömningen av sveriges och komunernas dränering av statsfinanser
    bara kastar ut pengar i tomma intet
    inte undra på att de vill ha mer i skatt.
    SKRÄMANDE fy fan

  5. från och med klockan 12 på torsdag…

    …Stefan nämnde väll aldrig vilken
    Torsdag han avsåg?
    På 1år 52 st och på 10 år går det
    väll 520 st Torsd. om jag inte räkn.
    helt galet fel (vet ej antalet dgr de
    blir omTosd. infal. under skottår?)

  6. Ur historieboken för mellanstadiet år 2119: Efter invandringskriget i mitten på 2000-talet, när de många och långa rättegångarna med dåtidens makthavare avklarats och ett flertal dödsstraff verkställts, hämtade sig det svenska samhället snabbt. Den nya regimen förde Sverige skyndsamt ut ur EU, gränserna stängdes och landet blev åter en nationalstat. Kriget beskrivs idag som ett frihetskrig vilket omkullkastade de förment godhetsivrande makthavarnas planer på folkutbyte liknande det som tidigare skett i exempelvis Afrika.

  7. Den där skithögen lovar runt och håller tunt hela tiden. Vem litar på honom numera?

    • Nu för tiden, vem utanför begåvningsreserven har någonsin litat på den mytomaniska svetsaren ?
      Nu har riksdagen med hjälp av 6 mångkulturälskande partier V, S, MP, C, L, och KD röstat för lättnader anhöriginvandring, M och SD röstade emot men vad hjälper det ?
      Landsförräderiet bara fortsätter till det bitter end !!!

      • Och du fortsätter att kommentera folks inlägg på ett nedlåtande och elakt sätt, ser jag. Kan du inte respektera folk för vad de tycker och skriver utan att behöva kommentera allting?

  8. AVGÅ SVETSARN.Stasi TV visade att en liten flicka med hjärntumör, kan inte röntgas med magnetkamera på grund av kö.Svetsarn höjjer sin lön,skicka pengar till palestina osv finns pengar till. Men ge vård till en sjuk liten flicka klarar inte av ” världens bästa femminist regering”.AVGÅ HYCKLARE AVGÅ.MÅTTET ÄR RÅGAD MED RÅGE.ATT DU INTE SKÄMS.

  9. Som vanligt är svenska tilltag spel för galleriet som drabbar vanligt folk värst. Det är som Sveriges idiotiska Systembolag.
    De som vill till Sverige säger att de söker asyl och då måste de släppas in papper eller ej. Alla pendlare, även blonda, blåögda medelålders damer, som reser mellan Danmark och Sverige skall tvingas visa id varenda dag för att komma in Sverige. Sverige är det sjukaste landet i väst. Landet styrs av rena dumskallar. Och Svenska folket röstar in dem varje gång.

Kommentera