Gymnasielagen glasklar


INSÄNDARE. Det råder oklara regler runt gymnasielagen, säger en yrkesvägledare i Malmö i en TT-artikel i SN och fortsätter: ”Det är en djungel att försöka förstå den här gymnasielagen”.

Jaså! Som utomstående är det hur enkelt som helst att tolka den aktuella lagen: Alla unga afghanska män med oklar bakgrund och ålder ska få stanna i Sverige. Åtminstone blir det resultatet av gymnasielagen.

För vem är dum nog att tro att någon av alla dessa unga afghanska män skulle skickas tillbaka efter avslutad skolgång i gymnasiet – oavsett studieflit, betyg eller ett eventuellt av staten subventionerat jobb.

Ego lego


5 responses to “Gymnasielagen glasklar

 • Farbror Ingvar

  Riv Gymnasielagen och gör en Grundskolelag i stället för politiker; kräv ivartfall grundskole examen för att bli invald i riksdagiset!

  Gilla

 • Brasklappen

  82% efterblivna röstar på den ansvarslösa politikerklassen i 7klövern och vi har fått det samhälle i total kollaps som vi ser runt omkring oss, Malmö är kanske det värsta exemplet men det snart ut så i hela Sverige! Stefan Löven och Socialdemokraterna har länge haft en agenda med att importera dessa ”läkare, civilingenjörer och raketforskare” som Stefan Löven uttrycker det! SOCIALDEMOKRATERNA är för massinvandringen eftersom dessa röstar på S + V + MP mot bidragen de får! Nu kommer de att få ta hit sina släktingar också UTAN MINSTA KRAV PÅ ATT DE SKA KUNNA FÖRSÖRJA SIG….!! Fattar man inte att detta kommer att drabba oss alla är man illa ute! SOCIALDEMOKRATERNA har Liberalerna och CENTERPARTIET 100% bakom ryggen och även KD gör som Stefan Löven vill…..-våra gemensamma framtidsutsikter är riktigt mörka….!!! Afghaner är utan överdrift den värsta grupp människor ett land kan ta emot, knarkare och kriminella till 110%!!! Bara Sveriges politiker vill ha dem så länge de inte tvingas leva nära dem utan kan leva skyddade från dessa individer åtnjuta särskilda förmåner i form av höga arvoden och annat….82% kommer ALDRIG att fatta, tyvärr kommer vi alla att bli lidande!

  Gilla

  • Brasklappen

   Gå in på SWEBBTV på YOUTUBE och lyssna på Stefan Torssell, sjökapten och f.d. byrådirektör på Sjöfartsverket, – han beskriver mycket bra Socialdemokraternas strategi för att islamisera Sverige, väl underbyggt med dokumentation och bevis för nära samarbete Socialdemokraterna – muslimska brödraskapet!

   Gilla

 • ossie

  Glasklart att det är bland det dummaste svenska politiker producerat.

  Gilla

 • Astrid

  17.000 parasiter kostar i bästa fall 15.000 i månaden per gubbe om man inkluderar skolgång, bostad och bidrag. Det blir 255.000.000 i månaden. på 3 år blir det 9.180.000.000. Med stölder och annan förstörelse så är vi lätt uppe i 10 miljarder kronor.

  Dessa afghaner har inget behov att vara här, de är inte direkt fattiga i Afghanistan och de är inte i skyddsbehov, visst händer det attacker där, men de är riktade mot säkerhetsstyrkorna och inte gemene man.

  För 10 miljarder, vad får man då för det om SIDA inte var korrupt?

  Låt oss säga att en bra människa som kan något kostar en halv mille per år. Som inte är korrupt och villig att göra något bestående i Afrika. T.ex. lära negrern hur man brukar jorden eller hur man sår och skördar.

  Hur många skulle vi kunna anställa i 3 år för att få ordning på Afrika?

  Jo, hela 6120 stycken. Rätt gjort så skulle Afrika inte få något mer bistånd utan vara självförsörjande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: