Fritt att vifta med IS-flagga men åtal för hakkorsflaggan som gardin

HETS MOT FOLKGRUPP. Rättssystem och lagar i Sverige lämnar en hel del övrigt att önska. Det är brottslighet att använda och skylta med nazistiska symboler, med det är ofarligt att vifta med symboler för islam och de som använder kommunistiska symboler hyllas ofta. 

-Pettersson tycker alla tre ideologierna är vedervärdiga, men ska jag göra en gradering så är islam värst, därefter kommunismen och sedan nazismen. Varför är bara en av tre förbjuden i Sverige?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Fritt att vifta med IS-flagga men åtal för hakkorsflaggan som gardin

  1. Sossarna verkar gilla IS mördare skarpt, stort grattis, vad gör Ni här? Åk till Racca och återupprätta IS kalifatet där istället, för här vill vi leva i lugn och ro med vår midsommar och allt annat töntigt.

  2. Själv skulle jag inte våga ha den i fönstret då hade rutorna rykt inom en dag bor på BV, så denna tjej är modig och verkar ha skinn på näsan.

    Straffet blir sannolikt böter (även om fängelse inte skulle förvåna mig det lilla minsta) som kan samlas in av Sverigevänner.

  3. Mina mest dystopiska tankar undrar om det verkligen hade varit sämre i dag om Nazityskland vunnit kriget. Missförstå mig inte, Winston Churchill var förra århundradets man. Men hans arv har förvanskats, försnillats och förverkats. Theresa May hade inte ens fått servera te i Churchills regering och samma sak gäller de flesta andra så kallade brittiska konservativa. Storbritannien och framför allt England i dag börjar likna en kopia av Nazityskland och Sovjetunionen med sina åsiktslagar.

    Resultatet av andra världskriget var visserligen att tre diktaturer besegrades men den fjärde utökade sitt territorium och hjälpte till att skapa ännu flera innan den kollapsade under sin egen tyngd. Mitt i Europa håller den icke-folkvalda steg för steg på att skapa en ny totalitär maktstruktur efter sovjetisk modell och nästan de enda som opponerar sig är de som levet i Sovjetunionens skugga.

    Nationalstaterna ska tydligen utrotas, frågan är om Sverige fortfarande är det med bortemot en fjärdedel av utländsk härkomst, och folken, inte alla dock, ska uppblandas. En legitim fråga är varför och vem eller vilka som står bakom det?


  4. om alla Svenskar, även sinnesslöa 82:or nu i
    opinionsmätningar, gissar jag vårt Brödraskap
    legat och dallrat på minst 600 promille

    gråsossar och kommunister, Islamister, nazzar
    …håller inte med P-son, ”Gråsossar” är ormars
    avföring, de är värst bland de 4:a värstingarna!

  5. IS-terrorism är alltså OK enl. Abzurdska lagen.
    Medan något som knappast existerat de sista 74 åren däremot,är lagvidrigt….
    Är det små barnungar,som stiftat lagarna i landet,bakom alla bergen ?

  6. Det handlar om vilken grupp man hetsar mot, här gäller- alla offers olika värde.
    Eller som Magnus och brasse sa
    1förintad är mer värd än 10.000 avrättade i gulag.

Kommentera