Även Vallentuna…


INSÄNDARE. Jag läste precis nyheten angående Västerås. Vi bor i Vallentuna, Åby Ängar och tycker att Västerås nyheten är lik vår 🙂 Nybyggt kvarter och de bygger för fullt i området. Strax intill detta kvarter finns det bostadsrätt kvarter och radhus… vilket skapar stor frustration bland de boende.

Så här brukar det se här i Åbyängar, Smidesvägen, när hyresgästerna inte vet hur man knyter soppåsar, eller hur man öppnar luckan till avfallssorteringen. Den här bilden är tagen igår Söndag. Ibland är det även sopor i garaget, tyvärr ingen bild i dagsläget. Grisigt värre och fåglarna har hittat en ny matplats! 🙂

På brevlådorna vid entrén är det många namn som ”Vallentuna kommun” på. Jag kan tyvärr inte svara på hur många invandrare som har fått lägenheter. Men det är säkerligen många då väldigt många familjer kan inte svenska.

Hyresgäst

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Även Vallentuna…

 • HAL

  Jag kan bara instämma. Var för första gången i Åby ängar igår faktiskt. Blev helt chockad när jag kom dit. Av 24 namn på tavlan vid porten så var 21 av sådan art att de rimligtvis inte har mer anknytning till sverige än att de vet hur försäkringskassans logga ser ut.

  Varför gör en modratstyrd kommun så här? De måste ju veta om att sannolikheten att de får röster i från dem är nära nog 0%.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Gör gärna ett besök i verkligheten och åk ut och titta på hur det ser ut i dom nybyggda områdena när det är inflyttning!

  Det kommer den ena efter den andra lastbilen från välkända möbelaffärer! Det blir ofta kö in till områdena. Massvis med möbler för hundratusentals kronor bärs in till den nya adeln, allt på skattebetalarnas bekostnad!

  VARNING! Ingenting för folk med klena nerver!

  Gilla

 • Onkel Björn

  Vallentuna kommun har ju under de senaste åren köpt in flera både brf-lägenheter och även villor till invandrarna. Ett fenomen som var helt otänkbart förr i tiden om någon svensk familj behövde bostad.

  Gilla

 • Mr Jordan

  -Vet ni vad det här är? Det är valsedlar från socialdemokraterna!

  Gilla

 • Henrik Karlson

  Så blir det när man släpper in primater.

  Gilla

 • age

  Kanska ”Grannsamverkan mot brott”?
  Men tänk på att medborgargarden är
  förbjudet!

  Gilla

 • Mm

  Men polisanmäl kommunen för nedskräpning. De får använda skattepengar till att anställa vakter hur man slänger skräp. Kommunen har tagit in skräpet.

  Gilla

 • ossie

  Man undrar hur dessa nybyggda lägenheter ser ut om några år. Helrenovering kommer nog att behövas eller rent ut sagt rivning av husen.

  Gilla

 • Brasklappen

  Den svarta kvinnan är en kvotflykting och representerar inte de som slänger sopor som beskrivs i artikeln, det är araber som inte begriper hur man öppnar ett sopnedkast och deras släktingar från Rumänien och liknande platser, de s.k. romerna rotar gärna runt i soporna efter burkar m.m.Självklart kan man inte dra alla över en kam men det har ni säkert räknat ut själva utan Ullenhag eller tomten på Aftonbladets hjälp!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: