Yes we can, Greta

KLIMAT. USA:s förre president Barack Obama besökte i Stockholm under Brilliant Minds nyligen. Till Stockholm åkte han privatjet från det schweiziska flygbolaget VistaJet, som ofta används av affärsmän och regeringsföreträdare över hela världen.

Från flygplatsen gick sedan en konvoj med drygt tio stora tunga limousiner, innehållande presidenten, familj och övrigt följ, till Grand Hotell där de fick träffa Greta och diskutera klimat och utsläpp. Det är samma procedur när Obama reser till andra konferenser för att diskutera klimat eller något annat.

Twitter

VistaJet är inte för 1 procent av jordens befolkning, det är för 0,001 procent…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Yes we can, Greta

  1. Apropå PR-människor och deras kunskaper…..

    Är det inte snart dags för lanseringen av en ny glass?

    En smältande klimat isglass vid namn Greta. Skulle ju kunna ge starka argument för hur ”vetenskapen” fungerar för organisationen runt Greta.

    Den ännu inte övertygade klimataktivisten skulle då förstå sambanden, hur enkelt som helst. Samtidigt så tjänar man ju pengar på försäljningen av klimat isen.

  2. ”Brilliant Minds” kul namn på tillställningen då det verkar som det är något som saknas hos de som medverkar. lite som att ha en miss universum tävling för fula och feta, även om personen vinner så är denne fortfarande fet och ful

  3. Det måste ha varit underbart för Obama att komma till Sverige och få träffa Jesus ( Greta ).

  4. Ja, det nmåste ju ha varit enormt stimulerande och intellektuellt tillfredsställande för Obama att få komma hit och få audiens för att diskutera klimatets komplexa problemformuleringar med Greta!

  5. Skulle gärna vilja få en förklaring från Greta eller mamma Malena vilka som hon/de anser vara rövhattar …

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/05/ernman-olja.jpg

    … och vilka som hon/de betraktar som lite mer oskyldiga ”rövhattar”.

    Tycker Greta / Malena att Obama uppfyller kravet på att benämnas som en rövhatt … eller är han bara en oskyldig liten ”rövhatt”?

    Malena Ernman: ”Vi måste lämna tillväxt-samhället”
    Av Pettersson 2 maj, 2017

    Citat

    Malena Ernman är en av Sveriges mest kända artister och i vissa läger väldigt omtyckt. Hon har blivit en radikal röst i kampen för klimatet. Nyligen tågade hon i klimatmarschen som hölls på flera håll i Sverige. ”Vi står inför en katastrof och det måste fler inse. Det är totalt fokus som gäller.”

    -Pettersson räknar med att Malena står vid sitt ord och lägger ned sitt företag som gjorde 878.000 kronor i vinst förra året och har 4.3 miljoner i tillgångar.

    Dessutom hoppas jag att rövhatten cyklar runt på turné samt flyger solcellsdrivet jetplan …

    Slut citat

    Läs mer på:

    https://petterssonsblogg.se/2017/05/02/malena-ernman-vi-maste-lamna-tillvaxt-samhallet/

    Där finns också en länk vidare till ETC.

  6. Varför måste de träffas? Med dagens IT teknik går det alldeles utmärkt ses via nätet o video links.

    • Klart de måste träffas, för att indirekt håna alla bilägare som betalar 10kr/ liter i straffskatt + tusentals kronor till i ”vägtrafikskatt”.

  7. Vad hade Greta att säga om dom megautsläppen från ex-presidentens resa. Är det inte väldigt onödigt att flyga själva och dessutom ha en konvoj med flera bepansrade bilar. Blir lite löjligt.

  8. Hur mycket CO2 och ”andra skadliga utsläpp” förorsakade detta besök,av den mörkhyade US-föredettingen ?
    Märkligt att dessa ”höghöns” inte tvingas leva med ”flygskam”,och tvingas som vi dödliga taga det försenade Tåget,till Fjollträsket ?

  9. Han kunde ha fått låna en lådcykel! som det går att ta sig direkt med från Schweiz till Stockholm numera.

Kommentera