Över 500.000 uppehållstillstånd sedan Löfven sa att situationen var ohållbar

INVANDRING. Antalet människor som invandrar till Sverige fortsätter vara rekordhögt, trots politikernas försäkran om att så inte är fallet. Migrationsverkets statistik visar att 522 980 personer har beviljats uppehållstillstånd i Sverige mellan åren 2015-2018.

Av dessa uppehållstillstånd är 169 159 utdelade på grund av familjeanknytning. På fyra år har Sverige alltså tagit emot över en halv miljon människor. Detta samtidigt som allt fler kommuner krisar ekonomiskt då allt färre arbetar och betalar skatt som ska finansiera den generösa migrationspolitiken.

Samtidigt behöver alla informeras om att Sverige har antagit aktivismen framför brottsförebyggande konventioner. Palermokonventionen, FN:s konvention om gränsöverskridande organiserad brottslighet, som antogs av Sverige redan under år 2000, är numera satt ur spel, på grund av den aningslösa och samhällsfarliga migrationspolitiken. Genom den bidrar Sverige till att göra världen mer osäker, skriver i dag Deniz Eryilmaz.

De flesta kostnader och omkostnader avseende migrationen till Sverige betalas av skattebetalarna. Detta inkluderar migranternas resor och deras påstådda anhörigas resor till Sverige. Flera uppmärksammade rättsfall ger vid handen att Sverige ska stå för migranternas anhörigas resor. Alltså anhöriga som inte ens behöver styrka sin identitet. Därav begreppet påstådda.

Människors oro över migrationens effekter, så som samhällets utökade kostnader, människors bostadssituation och arbetstillfälle har helt stängts ute i debatten. Problem döljs och mörkläggs med hjälp av politisk makt. Även om det lyckas i Sverige, är inte omvärlden lika förlåtande gentemot Sverige, vilket bland annat syns på den låga svenska kronkursen. Regeringen påstår trots detta att det ändå går bra för Sverige. Vilket borde få vem som helst att tänka, vad som skulle hända med svenska kronan den dagen det är officiellt att det går dåligt för landet?

Läs vidare på Katerina Magasin…

-Pettersson säger att över 500.000 uppehållstillstånd sedan den 24 november 2015 då statsminister Stefan Löfven sa på presskonferensen; det smärtar mig att Sverige inte kan ta emot asylsökande på den höga nivå vi gör i dag och menade att flyktingsituationen är ohållbar.

Bredvid stod vice statsminister Åsa Romson och grinade…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Över 500.000 uppehållstillstånd sedan Löfven sa att situationen var ohållbar

  1. Vad Löfven sa i slutet av 2015 var att den invandringspolitik som införts av alliansen var ohållbar. Det året hade vi ca 163000 asylsökanden till Sverige, efter att vi ändrat på vårt mottagande så fick vi åren 2016-2018 totalt ca 75000 stycken asylsökande.

  2. Hej, det är synd att ni räknar alla invandrare som ekonomisk förlust för Sverige. Många av de 522 000 människor jobbar och betalar skatt och är till och med lika forbanat på migrationsverket politiska beslut. En del av invandrarna få beslut på en gång och få alla möjliga sociala bidrag, andra måste kämpa många år och vänta på beslut. Själv, bor ja i Sverige 11 år, jobbar och betalar skatt 9!! år (jag studerade 2 år ). Jag fortfarande har tidsbegränsad uppehållstillstånd, och väntar på migrationsverket beslut. Tänk på det, när du skriver nästa artikel!

  3. Sossarna och V säkrar makten på detta sätt. De som kommer hit lovas guld och gröna skogar i utbyte mot lojalitet.
    Levnadsvillkor motsvarande guld och gröna skogar är vad de också får, så länge som vi inte kan bryta svenskhatarnas möjligheter att missbruka våra skattemedel.

  4. Landet Sverige benämns allt oftare i internationella media som den katastrof landet de Facto ÄR. Situationen är bortom all form av möjlig räddning och tillrådligt är – för den som kan – att lämna/emigrera/ landet.

    Allra värst är, att medborgarna inte har den minsta chans att ställa dårarna som tillsett situationen till svars. Riksrätt, please, a.s.a.p.

  5. Något som ständigt ”glöms” i debatten, är var BYGGJOBBARNA skulle ha bott, de som skulle ha byggt de TRE SJUKHUS, TRETTIO SKOLOR, 100 MIL GATUNÄT etc…. 10 spårvagnslinjer (en enda ny spårvagnslinje knäcker Lunds ekonomi…) Det behövs ca 50-100 000 kvalificerade byggare till detta nya Göteborg, Sveriges nya andra stad. Vem avlönar dem?

    Ett helt nytt Göteborg på dem år. Och till Polter-Greta, hur mycket belastar inte BYGGET av Asylborg miljön…. betong… transporter…

    Hur mycket invandringen belastar miljön och naturresurserna i Sverige är det INGEN som nämner…. eftersom det är SAMMA personer som hetsar FÖR invandring som hetsar MOT dem som bygger samhället.

    • @Sara
      Abzurdistans 2:a stad.
      Religion:Islam
      Detta är vad du/ni jobba för…
      Och Nej,inget blir bättre av att forsätta på inslagen linje…
      Inget.

    • Glömde att jag vid ett möte under valrörelsen frågade en kvinnlig MP-riksdagsperson detta och fick svaret, att …”…brukar inte byggjobbare bo i baracker och husvagnar vid byggarbetsplatsen…så det är nog inget problem…”

      ”Så det är alltså OK för dig att kvalificerade BYGGJOBBARE bor ENSAMMA i husvagnar under flera års tid, skilda från sina familjer, men det är en FÖRFÄRLIG MÄNNISKOSYN när ”flyktingar” måste göra detsamma…” Hon svarade inte utan gick iväg.

  6. Det minskas ned på vårdplatser, BB stängs ned osv. Jag vet inte vad det kallas det, som regering och myndigheter sysslar med. Törnrosaprogrammet? Apokalypsen? De behövs akut en övergångsregering, som skyndsamt hindrar den obegripliga och medvetna samhällskollapsen.


    • …får vi en ny regering, så kommer den
      nya få på roten för det stålbad vårt land
      är tvunget genomgå för rädda något
      överhuvudtaget…ju lägre detta fortgår
      desto värre pina, katastrofen skjuts nu
      hela tiden framåt, så det blir än värre
      dag för dag…de törs inte annat, våra
      banker hejar på de hela…går så länge
      de går, är de styrandes motto

    • Så går det när våra skattemedel helt plötsligt ska fördelas på hundratusentals fler personers välfärd.
      Man har systematiskt skurit i allt som går och nu inte går.

      För ett par decennier sen började man dra ner på underhållet av vår infrastruktur. Man slutade att regelbundet städa gator och torg, lät dagvattensystemen samma igen. Allt i kommunerna lämnades ut på entreprenad. Inget förebyggande underhåll gjordes längre.
      Skiten som hopade sig på gator och torg fick dessa att se ut som svinstior
      Till och med något så viktigt som vårt färskvatten slarvar man med.
      Kommunens vatten smakar numer pecka.
      Kommunägda bostadsbolag slutade att regelbundet underhålla sitt husbestånd för att spara pengar.

      Handikappade och sjuka fick sämre service.
      Åldringsvården lades i stort sätt ner och det som blev kvar lämnades ut på entreprenad till riskkapitalbolagen
      Skolbyggnader vansköts och lärarbrist skapades, vilket medförde ohanterligt många elever i varje klass.

      Sjukvården rationaliserades också till försämring. Vi är nu inne i tider där den som kan betala får riktig sjukvård. Har man inte tur eller en fet plånbok så dör man om man drabbas t.ex. av fel sorts cancer.
      På Sofiahemmet och dylika privata inrättningar kan de som är statsråd eller de som betalar femsiffrigt få ta del av de senaste vetenskapliga rönen, vilket den vanliga medborgaren får vänta flera år på.
      Dåliga pensioner, höga el- och värme-räkningar, höga hyror, högt bensinpris, dyra matkostnader på grund av höga skatter.

      Det finns mycket mer, men jag stannar här innan jag exploderar

Kommentera