Skottlossning mot två lägenheter i Kristianstad

BROTTSLIGHET. Två lägenheter på Hjalmar Söderbergs väg i Kristianstad blev beskjutna tidigt på lördagskvällen. Kulor gick in genom fönster i båda hemmen, andra gick in i fasaden. – Vi har gjort fynd som styrker att det verkligen varit skottlossning, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid Skånepolisen.

Det befann sig människor i båda lägenheterna, men ingen träffades. Polisen vill inte kommentera om det finns någon hotbild mot någon som bor i huset. Händelsen utreds som mordförsök.

Polisen

-Pettersson säger att skåningarna är galna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Skottlossning mot två lägenheter i Kristianstad

  1. Visst är det fantastiskt. För varje ny skjutning, så blir landet och dess befolkning allt tryggare. Någon slags variant på Ebberöds bank, kanske ?

  2. Folkölen har flödat igen. Tjejerna bär korta kjolar och Epa-killarna blir som tokiga!

Kommentera