Den nya asylpolitiken

Regeringen har bjudit in samtliga riksdagspartier för att gemensamt ta fram en ny asylpolitik. Alla innebär då även Sverigedemokraterna.

Att nuvarande asylpolitik är en katastrof står utom allt tvivel. Med V, C och Mp inblandade lär vi dock inte få se en politik som återgår till nivåer vi kan hantera och som synkar bättre med övriga Europas. Morgan Johansson informerade på pressträffen om att ”Utgångspunkten är att migrationspolitiken ska vara långsiktigt hållbar, human, rättssäker och effektiv”.

Sug på de orden ett tag. Hur kombinerar man en asylpolitik som ska vara hållbar med en som ska vara human? Regeringen har nu tillsammans med L och V, med stöd av KD sett till att göra redan generösa regler ännu generösare och hela tiden hittar man ursäkter för att fler ska lockas hit och att fler ska få stanna. Just nu diskuteras om humanitär skyddsgrund för ömmande fall ska återinföras som asylskäl.

Förslaget kommer att presenteras i augusti 2020 och som alla vet maler de svenska kvarnarna väldigt långsamt, så ett färdigt asylsystem kanske inte ligger på bordet förrän till nästa val, 2022. Hur många som hinner lockas till Sverige fram till 2022 kan man givetvis bara spekulera i, men nog lär det handla om 500 000…om inte fler.

15 thoughts on “Den nya asylpolitiken

    • Där jag bor var det en arab som parkera som ett arsel och fick välförtjänta p-böter, sen en sen natt såg jag honom stoppa p-vakten
      och jag hörde lite av diskussionen
      och den gick ut på
      -Du ska inte lappa min bil din jävel.
      Sen dess har jag inte sett en lapp på den bilen.
      Den mentaliteten genomsyrar hela det Svenska samhället, man hotar sig fram eller drar rasist kortet och Svensken viker ner sig.
      Tack 82:an dumskalle.

      • Jag undrar också när andra bilar får böter kring den guldfärgade.Undrar om han har mutat lapplisorna. Ring polisen nästa gång när du ser bilen och tala om för dem vad du har hört.

  1. När ministern talar om human och långsiktig hållbar menar han sannolikt ” ”i lagom takt för att införa islamistiskt styre enligt sharia utan att det sovande folket inser vad som sker””. Det som behövs omgående är följande, totalt och villkorslöst invandringstopp i minst tio år, genomgång av senaste 20 årens uppehållstillstånd map identitet, stor satsning att spåra och leta upp de som vistas olagligt i Sverige med omedelbar utvisning, automatiskt utvisning för brott som gett fängelse vid brott, medborgarskap med prövotid i tio år införs, vid brott automatiskt utvisning.

  2. Ett sätt att slippa fatta svåra beslut – tillsätta en utredning. Inte ens de som invandrar hit är ju nöjda- bostadsbrist, arbetslöshet, kriminalitet, ”rasism” som bara blir värre.

  3. Landet är nu i ett läge när ALL asylpolitik är en katastrof. Dvs asylinvandringen måste upphöra för ALLTID!

  4. När sossen Morgan Johansson uttalar sig. Så uppenbarar sig alltid tvivel.

    Har det möjligtvis något med det han har sagt och har åstadkommit tidigare, inom regeringen?

    • Landet är nu i ett läge när ALL asylpolitik är en katastrof. Dvs asylinvandringen måste upphöra för ALLTID!

  5. Det planeras för fullt med att bereda plats för inkommande. Stockholm kastar ut dementa på demensboenden till större enheter och där de dementa har bott i små enheter skall de in invällare i dessa små lägenheter. Och flytt av äldre dementa medför säkert lite dödsfall så då förbättras ekonomin på den kanten.

  6. Är det den här utvecklingen (= avvecklingen av Sverige) regeringen med samarbetspartierna C, L och ibland också V nu planerar att genomföra med sin ”långsiktiga hållbara, humana, rättssäkra & effektiva” samt nygamla asylpolitik?

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/2017_Sweden_immigrations_and_emigrations_1875-2016-en.png

    Bildkälla: Wikimedia,org

    https://asylkaos.files.wordpress.com/2016/06/sa-forlorar-vi-vart-land.png

    Bildkälla: asylkaos.wordpress,com

  7. En human och hållbar asylpolitik för Sverige är totalstopp och återrepetering av invandrarna.
    Nu har vi provat att vara humanitär stormakt och världsomfattande socialkontor och det resulterar inte i humanitet eller allas lika värde.
    Det enda som uppnåtts är kaos, missär ett land i fritt fall och en andra plats på den föga smickrande listan över högst våldtäkt per capita.
    Svenne din idiot det är dax att vakna nu.

    • Håller med och dags att vakna nu.Svenskar måste kräva sin rätt.. Det är total kaos i Sverige. Det är dags att svetsarn avgår och vi får folk som kan leda landet ut ur krisen.

Kommentera