Folkhemmet nu och då

SVERIGE. Den legendariske socialdemokraten Per Albin Hansson byggde det svenska folkhemmet och Ingvar Kamprad med IKEA möblerade det. Ett slitet och skämtsamt uttryck. Men det ligger en hel del i det. Nu är det andra tider, dagens socialdemokrater sover medan Sverige plundras och raseras av hitbjudna främlingar. Skulle S någon gång vakna till så trycker de på snooze och somnar om…

Steget Efter
Per Albin byggde folkhemmet på den tiden Socialdemokraterna var som Sverigedemokraterna idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Folkhemmet nu och då

  1. Sverige befinner sig i katastroftillstånd,
    Bilar brinner,dagliga explosioner och skjutningar. Våra politiker är tysta (idag läser
    Jag Damberg (S) säger skjutningarna minskar..)
    De verkar inte ha en aning om verklikheten. De
    Tvekar inte att ljuga svensken rakt upp i
    Ansiktet.Arma land

  2. ”Per Albin byggde folkhemmet. Ingvar Kamprad möblerade det, Erling Persson fyllde garderoberna med kläder, Gyllenhammar parkerade Volvon i garaget och Olof Palme bjöd på inflyttningsfest. Carl Bildt belånade det och Fredrik Reinfeldt brände ner folkhemmet och pissade på brasan. Löfven lovade att svetsa ihop ett plåtskjul och skyllde misslyckandet på den förra hantverkaren.”/ Någon signatur på flashback lär ha skrivit dessa rader.

  3. Fel att säga att dagens ”Socialdemokrater” sover. De skänker helt medvetet bort vårt land till ocivilserade muslimer och annat patrask. Man kan bara hoppas att de kommer att straffas hårt för sitt landsförräderi.

    • Instämmer men vem ska straffa dessa landsförrädare i dagens och framtidens Islamistiska satelitstat Sverige ?

Kommentera