Anders Lindberg kämpar

RASISM. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg kämpar för att förändra historien. Vad Anders försöker bevisa vet jag inte, han kanske försöker dölja socialdemokraternas misslyckande. 

Sju år innan Anders Lindberg föddes så yttrades dessa ord i Sveriges riksdag ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden”. Tage Erlander 1965. I februari 1975 började landet förändras.

Twitter

Det finns hur mycket bevis som helst på att Sverige befolkning varit etnisk homogen genom århundradena, däremot har vi alltid haft invandring av arbetsamma och duktiga människor, men de har varit väldigt få.

Herr Lindberg kan kontrollera SCB:s siffror: År 1900 bestod den svenska befolkningen av 5.100.814 personer, varav 35.627 (0,7 procent), var invandrare. De flesta, 21.496 personer, var från de andra nordiska länderna. Ytterligare 8.531 personer var från de andra europeiska länderna, 5.254 från Nordamerika, 90 från Sydamerika, 87 från Asien, 79 från Afrika och 59 från Oceanien.

Vi måste acceptera att Anders Lindberg (S) har bra betalt för att sprida falska nyheter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Anders Lindberg kämpar

  1. Dummare kan det inte bli . Komma dragande med gammal dynga.Anders Lindberg har helt rätt.

  2. Tänker Inte skänka en krona!!
    Han kommer att kämpa sig blå.
    Ett slag i luften!

  3. Vad åstadkommer Aftonbladets ledarredaktion för Sveriges medborgare och landet?

    Ingen svår fråga ,som man behöver någon längre betänketid för.

  4. Men snälla A Lindberg vad är du inte riktigt förstår? Om du skriver ett fråge brev till Pettersson så kan vi förmodligen/med övertygelse tala om för dig vad du inte verkar förstå/inte vill! Hälsningar en som vill ditt bästa!

  5. Det är ju åtskilliga ekonomer som räknat på det där.

    Välfärden räddas inte av fler som arbetar om tillväxten per capita är låg (som det har varit i Sverige ett bra tag nu av specifika anledningar).

    Det är bara fler som delar på mindre.

    Har inget med rasism att göra.

  6. Bara att kolla in Aftonslaskens redaktion. Enfald så det bara sjunger om det. Och så ett litet tips till A.L. : Läs på tidningens historia. Kanske var det där som nazismens vagga skapades och sedemera frodades.

  7. Det verkar överdrivet att gå så långt tillbaks, som 2000 år. Jag förstår inte vitsen med det. I vilket fall är vi NU på väg mot ett olycksrike. Regeringen bygger madrömmen i ett rasande tempo. Det är fullkomligt obegripligt och de flesta medier håller med i den absurda utvecklingen. De flesta, som släktforskat till ned till 1200-1600 tal delar nog knappast A.Lindbergs uppfattning kan jag tänka.

  8. Lögner accepteras idag i alla former av medier…Hörde just att Tankern som stod i lågor i Persiska Viken,”träffats av något flygande” enl. besättningen.
    Förvånande när US påstår det var av magnetbomber på skrovet !
    Nu är elden släkt och ingen olja har läckt ut i havet !!
    Nej det vore ju en enorm överraskning,eftersom lasten lär bestå av Methangas !! Nåja bättre påhittade nyheter,än inga alls till lyssnarna.

  9. Hoppas att han är med i årets Almedalen så man kan se han bli totalt utskrattad igen.

  10. Stolpskott är förvirrad o bet av Bilderbergarna var så säker borde spärras in o slänga nyckeln i strömmen med hans klicka o halskedja.

Kommentera