44-årig invandrare häktad för bombhotet i Malmö


BROTTSLIGHET. Den 44-årige man som sköts i benen av polis på Malmö centralstation sedan han påstått att han hade vapen och sprängmedel i sina väskor ställdes i dag inför häktningsdomare och häktades. Mannen misstänks för grovt olaga hot.

Dramat utspelade sig i måndags. Stationen och ett stort område runt omkring spärrades av i väntan på att bombtekniker skulle skjuta sönder väskorna. Väskorna visade sig senare endast innehålla mannens personliga tillhörigheter.

Övervakningsfilmer visar att mannen, som är italiensk medborgare, uppträdde förvirrat när han gick runt på stationen. Han hade flera olika id-handlingar när han greps.

-Pettersson tycker det är konstigt att den italienske medborgaren har begärt kroatisk tolk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


8 responses to “44-årig invandrare häktad för bombhotet i Malmö

 • Lukas 23:34

  Tre skott i benen!!
  Tror han lärt sig nu att inte lura polisen.

  Gilla

 • Maya

  ”Pettersson tycker det är konstigt att den italienske medborgaren har begärt kroatisk tolk…” Den här kommentaren är både rolig och smart.

  Gilla

 • Kungen

  Varför är han kvar i Sverige ?? Enkel biljett hem

  Gilla

 • eugenecork

  kan va en sånn där gök som lessnat på
  hela skiten…å ville bli tagen av daga
  …fel ställe han valde, Ungern hade
  nog vatt bättre?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Han är snart ute igen !
  Det är Sverige vi talar om.

  Gilla

 • eugenecork

  Oohhh så fint denna UNDERBARA LILLA VIDEO (under) sannolikt skildrar en dag i en nära framtid (?), va vi kan förvänta våra nära å kära snart, då Svenska män å kvinnor efter Sveriges undergång/ ragnarök, fan vet?…Bert-Ola, videons huvudperson tar sig ett par stadiga prutti-bajsare …slaggar in å drömmer om en dans me polarna i svartvitt, på ett ställe det en gång de va gröna ängder…tyvärr väcks Bert-Ola ur de ljuva drömmarna helt abrupt av att den grymma kronofogden knackar på dörren och hotar…att om han inte degar in skatten så skall han se till att förpassa Bert-Olas Gamla Mor till ett gruvläger i Uzbekistan…polarn drunknar å bara Syd-Västen flyter kvar på vattenytan, som ett minne blott av Bert-Olas gamle vän
  Kan varmt rekommendera att vänner här, offrar ett par munutter å fluktar in ngt som kan drabba oss alla kvarvarande en mulen dag efter Sveriges apokalyps?

  Gilla

 • Tony

  Italiensk ,medborgare?? Ja ja Italien är ju motståndare till att
  ta emot flyktingar, och detta gör väl att det skenheliga Sverige
  tycker att det är ett land som går att slänga skit på?

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Sannolikt är ett av de ”europeiska ID-korten” ett svenskt asyl-ID-kort, vilket innebär att vederbörande i så fall varit registrerad som och uppburit socialbidrag i ett flertal länder, bl a Sverige.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: