Stäng

Explosion i Rosengård igen

BROTTSLIGHET. 01:16 under natten mot onsdagen inträffade en explosion vid en husentré i Rosengård. En trappa uppges vara söndersprängd.

Räddningstjänsten åkte dit med två enheter. Ingen person har skadats vid händelsen.
Vi har precis fått dit bombskyddet, det är där vi är just nu, säger Tommy Bengtsson, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral.

Under natten mot tisdagen inträffade två explosioner i Malmö, varav den ena också inträffade i Rosengård. Den andra var ett bombdåd mot en restaurang på Adelgatan.

Polisen

8 thoughts on “Explosion i Rosengård igen

  1. @Ruben
    Du ser vad jag ser.
    Har vi ngn militär????
    Nej.
    Vi hade haft en statskupp,för länge sen,om så var fallet…
    Vad göra??
    $luta knega.
    Migrant pundarna(politrukerna) måste ha dina pengar.

  2. Det är bra att någon håller värmen uppe. Idag är det bara 13 grader. Vi måste börja flyga mer och köra mer dieselbil, alternativt ta hit fler muslimer som spränger och eldar bilar, annars blir det istid.

  3. Det är faktiska krigshandlingar och kanske ska hanteras på ett militärt plan. Det finns inte mycket utrymme kvar för något omtänksamt finlir. Man börjar med att frysa alla bidragsutbetalningar i bostadsområdet. Om myndigheterna har den beredskapsförmågan att stänga utbetalningar för hela postnummer eller andra grupperingar vet jag inte, men de borde ha det. Då kan folk snabbt bli mer meddelsamma. Det är säkert många, som känner till bombarna och vet vilka de är. De ska förstås utvisas på livstid.

  4. Anmälningsbenägenheten strikes again! Kanske det beror på att det är sommar och fint väder? Folk okynnesanmäler när de dricker lite för mycket?

  5. Det är bara en tidsfråga när f.d. Sverige skall gå samma öde tillmötes som Syrien har gjort och jag undrar vart de C:a en miljon Svenskar som finns i Sverige skall ta vägen då ?????

  6. Röstas det för EN VINST FÖR SAMHÄLLET med mångkultur, så får vi detta…. !?
    Hur svårt ska detta vara att fatta !?

    Vill du bidra till att hela Sverige blir som Malmö !?
    Om svaret är ja ?

    Så fortsätt rösta för de som önskar än mångkultur, men se gärna dina barn och barnbarn i ansiktet och säg:
    Jag röstade för detta, jag bryr mig inte om du utsätts för brott, jag skiter i vad som händer med dig !

    Våga tänka och förstå vad som sker, våga säga och agera emot detta !
    DET ÄR DU SOM AVGÖR !

    Lider med alla som lever i detta totala krigstillstånd ! 😔

  7. Detta är ju precis på grund av detta beteende som det ser ut som det gör i mellanöstern och Afrika; det beror på folket som bor där, och inte någon mystisk jordstrålning som vänstern och flumliberalerna tycks tro.

Kommentera

Back to top