Sandor om djurplågeri i Gaza

INSÄNDARE. Till i första hand Fredrik Reinfeldt och Margot Wallström , men även andra politiker som under årens lopp medverkat till importen av vildar från MENA – länder.

Jag tycker att ni skall titta på filmerna i inlägget på länken. 

Det är alltså varelser som behandlar djur på detta sättet som ni vurmar för och som ni i hundratusental har släppt in i vårt land.

Du Margot Wallström som i riksdagen uttalat att ”vi har den djupaste respekt för islam som religion och det som den fört med till vår gemensamma civilisation” bör titta på filmerna flera gånger.

Vad det gäller dig Fredrik Reinfeldt så glömmer jag aldrig din kommentar efter att du som statsminister gjort ett studiebesök på ett halaslakteri i Stockholmstrakten och sett hur man utför halalslakt. ”Ät något annat då” löd din kommentar!

Jag började titta på den första filmen men var tvungen att stänga av eftersom jag inte stod ut att se vad barbarerna är kapabla till att göra.

Det är mer än kränkande att veta att åtskilliga miljarder av våra skattepengar varje år skickas till dessa primitiva ointelligenta varelser i form av s k bistånd så att dom kan fortsätta med sitt plågande av oskyldiga djur.

När man under årens lopp på filmer har sett vad barbarerna i dessa länder har gjort med krigsfångar t ex så är det egentligen inte förvånande att se vad dom är kapabla att göra med djur.

Så jag vill härmed i första hand tacka Margot Wallström och Fredrik Reinfeldt som genom sitt ”öppna era hjärtan” politik förärat oss ett antal tusental av dessa vildar.

Till alla er som läser detta vill jag uppmana att skicka dessa filmer till så många politiker som möjligt. Det är det minsta ni kan göra för att försöka att förhindra att barbariet sprids ännu mer till vårt land genom ännu mer inflyttning av dylika varelser som jag inte ens vill benämna som människor efter att en kort stund tittat på en av filmerna.

Sandor Herold, Malmö

8 thoughts on “Sandor om djurplågeri i Gaza

  1. Ja dom två som Sandor nämner är lika skyldiga till alla
    dom makabra våldsdåd som dessa primater åstadkommer
    här i landet som förövare, för dom har på förhand visst om
    att många av dessa inte borde leva bland vare sig människor
    eller djur med sina ociviliserade beteenden, ändå talar man
    varmt om dem och massimporterar allt okritiskt, vilket gamla
    människor och framförallt kvinnor i alla åldrar fått lida för,

    dessutom har det väl utgått order från myndigheter till vårt
    domstolsväsende om milda och i många fall oförskämt
    låga straff ska utdömas när det handlar om dessa förövare!

    Att sen brottsoffren fått sina liv förstörda tycks inte
    bekymra Myndigheter eller dessa två nämnda ledare!

    Sverige har verkligen lyckats med att få fram massor
    av känslokalla figurer som skiter totalt i sin egen befolkning
    men bugar djupt för allt, bara dom inte kommer från Sverige!

  2. Tyvärr Sandor
    Våra humana politiker som vurmar för islam kommer aldrig att titta på dessa filmer.

    De vill helst att vi ska äta av detta kött.
    SVT kommer inte att visa filmen

  3. Undrar om dom som röstar på sossarna och moderaterna är inavlade också? Hur kan någon rösta på dessa dårar?

  4. Hur får man att islam är fredlig och human när man ser hur dom behandlar djur.Glöm inte att judarna har kosher slakt som är nästan som hallal slakt.

  5. Inte bara Regeringen, 7 klövern samt PK har mkt gemensamt med dessa djurplågare. Svenska präster o biskopar hävdar ju också dom gillar dessa offer i Islams namn, tycker Ni skall samla in Era egna husdjur och skänka till närmaste Moské så Ni kan njuta fullt ut av mångkulturen!

  6. Vänstern säger väl som vanligt att vi skall vara ”toleranta” och inte lägga oss i då sådant här tydligen är godkänt enligt deras värdegrund.

  7. Har ett kort ögonblick tittat på stillbilder och har efter det haft mardrömmar liksom efter bilden på fria tider när ”några” i Sverige binder en stackars oskyldig hund vid en påle och tänder på, de oskyldiga ögonen förföljer mig.
    Hur kan vi ge bistånd till dessa avarter av liv och även välkomna dem till vårt land. UT UT med dem och inget bistånd, Margot kan åka ner och ge av sina oskattade miljoner.

Kommentera