Djurplågeri av boskap i Gaza

DJURPLÅGERI. Den engelska tidningen The Guardian publicerade detta år 2013, så det är några år gammalt. Filmen visar boskap som exporteras från Australien till Gaza och hur djuren knyts till stolpar, träd och fordon och får ögon utstuckna, skjuts i benen och får halsarna avskurna under något som kallas ”Offerfestivalen” till public som bland annat består av barn.

Källan är organisationen Animals Australia

The Guardian, här är filmen sju minuter, den nedan tre minuter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Djurplågeri av boskap i Gaza

  1. Dessa personer som utför dessa uppdrag för att tillfredställa pöbeln på Gaza är de renodlade psykopater? Om det finns ett liv efter detta är deras karma besutlat för oöverskådlig tid.

  2. Dessa personer bör troligen gratis i förort till Göteborg nuförtiden. På spårvagnen hör man mest yalla bre när knarklangare talar i mobil!

  3. Araber, kan inget, förstår inget. Att de överlever beror på icke arabers välvilja.

  4. Det enda överraskande är att det publicerades i vänsterextrema, antisemitiska The Guardian.

  5. Detta beteende applåderas väl av djurplågaren och Åsiktsprofeten,
    han som tror att han bestämmer över vad folket får säga,
    och som anmäler sådant han själv inte gillar.

  6. Hmmm…
    Svetsarn är inte skuld till detta. Men…
    Varenda en djävul som medverkar till något liknande eller står och utropar glädjerop vid sidan har enligt mig förverkat all rätt att befinna sig på detta jordklot. Skulle utan tvekan vrida om strömbrytaren själv. AVSKUM.

  7. Detta kommer aldrig att visas i ”svensk” muslimmedia, dvs SVT1 o SVT2 o TV4 mfl.

  8. Jag vet en som är stolt över detta och det är vår utrikeskatastrof, tanten Margot utan intellekt ni vet.

    • Utrikeskatasztrof den var bra.Svetsarn och hon har säkert omätbar IQ.SVETSARN AVGÅ INNAN FOLKET KASTAR UT DIG.

  9. Utrikesblondinen stöttar detta med våra skattepengar. Hon har erkänt Palestina utan förbehåll om djurplågeri.

  10. Det finns en anledning till att jag är helt likgiltig till när dessa människor tar livet av varandra,och den anledningen visas på den filmen.

  11. Enligt jordbruksverket måste du gå ut och rasta din vuxna hund minst var 6 timma oftare för valpar. Enligt lag om kriminalvård i anstalt har alla interner rätt till en timmas utevistelse per dygn. Pensionärer har inga nationella rättigheter alls varken om utevistelse eller rätt till mänsklig kontakt. Varje enskild pensionär får ansöka enskilt var för sig i varje kommun om att få gå ut eller ha rätt till kommunal mänsklig hjälp……det finns inga nationella pensionärsrättigheter som gäller som en miniminivå i Sverige…..isolering – avskildhet är ett extra straff man kan använda inom kriminalvården men detta måste omprövas varje dygn pga skadeverkan. En pensionär kan leva i isolering i veckor och månader utan att det rättsligt prövas…….

Kommentera