Amputerade fingrar och ben efter vårdmiss – nu nekas han ersättning

SJUKVÅRD. Christer Norberg i Älandsbro utanför Härnösand tvingades amputera både fingrar och ben efter en vårdmiss i samband med ett svårt sjukdomstillstånd. Men trots att Inspektionen för vård och omsorg, IVO, kritiserat vården får han ingen ersättning för de misstag som begåtts.

Mer på SVT…

-Pettersson undrar om socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) har någon kommentar…

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Amputerade fingrar och ben efter vårdmiss – nu nekas han ersättning

  1. Namnet klingar äkta svenskt, finns det något samband mellan detta och icke vård mån tro ?

  2. Fasansfullt! stackars man.Löfvenregimen bjuder hit alla sjuka och handikappade från tredje världen att få all sjukvård,tadvård och omsorg de behöver och vill ha medans svenskar förvägras nödvändig vård och medicin pga påstådd resursbrist som egentligen är felprioriterig av resurser ,trots att svensken betalar världens högsta skatter, detta är ren ondska och folkmord som pågår mot svenskar i ” den humanitära stormakten” Sverige.
    Det här är sjukklöverligans den svenska socialistiska modellen som Löfven vill att alla länder i Eu skall ta efter.

    • Sossarna regerar under parollen
      Alla människors lika värde
      Genialiskt, för vem kan motsätta sig det epitetet utan att bli kallad nazist eller rasist.

  3. Christer Norberg nekas ersättning och personer som har blivit vanvårdade på barnhem, fosterhem och andra inrättningar som nekas detsamma blottar bara att vi har ryggradslösa myndigheter som vet att dessa individer aldrig kommer att ställa till konflikter om de får avslag.. Jmf med romernas polisregister och muslimer som vägrar ta motsatta könet i hand/och eller vägrar att klä sig sekulärt. De får i regel hjälp av PK-maffian som ställer till rabalder

  4. Ge pengarna till ensamkommande istället! De var väl ensamkommande som gjorde bedömningen på honom på VC. Jag ser alltid till att ha en svensk husläkare, jag går inte till andra. Svenska läkare kan nog vara korkade de med, men inte lika korkade.

Kommentera