Diskret omskyltning eller Verkligheten kom ikapp

Glacier National Park belägen i Montana, USA har utfört en diskret omskyltning! Man har haft skyltar som sagt att glaciärerna skall ha smält bort år 2020. Då glaciärerna tvärt on ser ut att ha vuxit till sig de senaste 2010 , så ändrar man  tidsangivelsen (spådomen) för glaciärernas   bort-smältande till: “future generations.”!

Mer om denna som vanligt mindre träffsäkra ”klimatgissning” läser man: HÄR

Å massor med fina bilder från parken: HÄR

 

5 thoughts on “Diskret omskyltning eller Verkligheten kom ikapp

 1. Det finns otaligt som döljes för oss icke kriminella. Senaste nytt i ett sådant fall läser jag om i Tysk Text-TV.
  För c:a 14 dagar sedan kontrollerades en resebuss på väg mot Abzurdien vid en parkplats i Berlin.
  Tullen fann då två Kalaschnikow och ett ”pumpgevär” i bagaget från en
  ”svensk” passagerare ! Trots att fyndet anmäldes till myndighet,blev inte den skyldige haffad.
  Av detta kan vi lära,det är helt fritt fram att föra vapen från f.d. Jugoslavien,via vägnätet genom Tyskland.
  Inte märkligt att det sker allt fler skottdåd i Abzurdien när det är så lätt att föra in vapen,via EU´s gränser.

 2. Det blir ju väldigt oklart då det säkert kan finnas politiskt motivation till att de tar bort något som kanske var troligt och ersätter med något i framtiden eller inte alls.

  Trump som person hade ju definitivt kunnat bestämma att det inte skulle talas om sådant i parker eller skolor. Andra republikaner eller köpta röster för tillverkarna av fossila bränslen hade säkert kunnat göra det med.

  Faktum hur som helst är ju att glaciärerna har minskat i antal jättemycket sedan hur stor den mänskliga effekten är av det exakt det vet jag ju inte men jag tycker bara att man är dum i huvudet om man resonerar som att det inte har någon effekt eftersom det bara är ett vetenskapligt faktum att bl.a. CO2-utsläppen har en isolerande effekt på strålningen och det spelar ingen roll hur mycket, många eller vem som förnekar det för det är bara så det är.

  https://www.theguardian.com/environment/2017/may/11/us-glacier-national-park-is-losing-its-glaciers-with-just-26-of-150-left

  • Johan ! Vad har Trump med detta göra ??? Personligen är jag övertygad av att vi påverkar klimatet på våran jord .Men hur som helst så har klimatet ändrats i historien genom alla tider utan människors påverkan !!!! Är 100 % övertygad av att klimatet ändrar på sig oavsett vad vi gör eller INTE gör !!!

 3. Varför denna klimatfråga hela tiden, är det inte bättre att dom diskuterar överbefolkning av planeten ? Blir vi för mycket folk ger det ett större avtryck på både klimatet och tillgången på mat, även att skog och mark blir skövlade för att få plats med mer folk.
  Men det verkar som att en guldfisk slår dessa miljömuppar i ett IQ test utan problem

  Det blir några tummar ner för detta vet jag, men ni som ger mig en tumme ner. Gör inget mensa test, för ert eget bästa

  • Där är Sverige ett stort problem som till varje pris ska rädda varenda jävel på denna planet till vilket pris som helst.
   Ja det är klart det finns ett pris, vi har fattigpensionärer och världens högsta skatt.

Kommentera