I natt fälldes nummer 18

BROTTSLIGHET. Som vi rapporterade i natt sköts en man i centrala Malmö. Larmet kom strax före klockan 00.30 natten mot torsdag. – Vi fick samtal om skottlossning i området. Det är flera personer som hör skott. På plats anträffas en man med misstänkta skottskador, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisen.

Bild från Jeander

Mannen har nu avlidet och blev enligt min statistik nummer 18 att fällas i årets skjutsäsong. Sveriges Radio skrev dock att de var uppe i 20 för ett par dagar sedan.

Det finns ingen gripen eller misstänkt, och polisen vill inte gå in på vad som kan ligga bakom skjutningen.

– Det finns vittnesuppgifter om att flera bilar har lämnat platsen, säger Rusin.

En förundersökning om mord alternativt dråp är inledd. Polisen spärrade under natten av ett stort område för att göra en teknisk undersökning. Polis fanns även på plats utanför akuten dit mannen fördes efter skjutningen.

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “I natt fälldes nummer 18

  1. Det kommunala utjämningsbidraget på 5 miljarder årligen, som Malmö får av oss övriga skattebetalare.

    Verkar vara för lite för att få en fungerande socialdemokratisk ”värdegrund”, baserad på ”trygghet”.

Kommentera