Det skamliga folket

INSÄNDARE. Vi svenskar har av den totalitära svenska skurk och förrädarregimen blivit anbefallda till en kollektiv och skoningslös skam! Vi skall känna bottenlösa skamkänslor för det mesta, det som regimen befaller oss! Nu tillåts vi inte att styra våra egna känslor längre! Här har dom hittat ett nytt vapen för att förtrycka oss ännu mer.

Det som var helt i sin ordning och fullt normalt i går, är i dag något mycket fult som vi skall skämmas för något alldeles förbannat!

Att tanka bilen är skamligt och att sen även köra den till jobbet är något ännu skamligare!

Eller att bara ens tänka tanken på att flyga bör göra våra kinder illröda av den skamligaste skam.

Korven vi käkar är full med skam, lammkött är också skamligt. Köttets lusta har förbytts till olust!

1,3 miljoner svenska pensionärer ska skämmas för att dom fortfarande lever och finns till. Och det är ju skamligt att dom inte begriper detta utan att ett nationellt påbud måste till. Pensionärer är numera helt onyttiga och därför ska dom bort!

Att korna både rapar och fiser är naturligtvis ett helt nytt fenomen som vi ska ta på yttersta allvar och i vanlig ordning skämmas för och politikerna gör sitt genom att miljökompensera med ännu mer skitprat!

Att använda plastkassar, papperspåsar, sugrör eller att elda med ved, det är skamligt. Olja är också skamligt liksom el. och kärnkraft, åkarbrasan är i skrivande stund dock fortfarande tillåten och är än så länge befriad från vite, men kan dock bli belagd med straffskatt om den används av olämpliga personer på olämpliga platser och i allt för hög och intensiv omfattning.

Vi ska också skämmas för att utlänningar begår brott, stjäl, våldtar, kn….ar våra mammor och mördar oss, det är ju vårat fel och belagd med högsta prioritet. Skammens Rolls Royce!

Att inkräktarna hellre sitter på utsatta caféer i utsatta områden och röker dagarna i ända och inte vill arbeta är naturligtvis också vårt fel och därför skambelagd! Vi har misslyckats, inte dom!

Och just nu när rubbet i detta land är skamfyllt hinner inte myndigheterna med utan tar hjälp av barn som kommenderar oss till skamvrån i förebyggande syfte. Med strut eller f-mössa, är än så länge valfritt.

Att klimatet har blivit kallare är också vårt fel, det beror på den globala uppvärmningen och är något oerhört skamligt.

Blir det varmare så beror på att vi äter korv, tankar bilen och använder omiljökompenserade sugrör och är sammantaget fullproppat med en oerhörd skam!

Jag är kanske en lite udda person eftersom jag inte känner skam i den utsträckning som är anbefallt, men däremot skäms jag när jag alldeles förbannat när jag hör politikernas alla blåa lögner, nattsvarta svek och alla deras bedrägerier. Jag skäms för att dom märkligt nog tillhör samma folk som jag! Hur har det gått till?

För mig är det skamligt att ljuga, att behandla gamla människor illa, svek och bedrägerier är både brottsligt och skamligt och att förråda sitt eget land och sitt folk är något som dom borde både skämmas och hängas för.

Jag tycker faktiskt att det är dom som ska skämmas, inte jag!

Janne

15 thoughts on “Det skamliga folket

  1. Att använda sig av skam och pådyvla oss skamkänslor, är ett mycket effektivt verktyg i kampen mot friheten!
    Här kan dom enkelt kontrollera dom små fragment som fortfarande finns kvar av frihet och våra sista rester av självständigt tänkande!
    Nu är vi slavar, moderna slavar under en hänsynslös och hatfylld förtryckarregim, nu utövar dom sin skrupelfria förföljelse av oss svenskar och nu tillhör inte ens våra tankar oss själv längre. Det är statens egendom!
    Och en del märker det inte ens, så effektiv och total är hjärntvätten!

  2. Jag känner skam inför att dryga 80% av svenska folket är så in i helvete dumma!!!!

  3. Jag känner en oerhörd skam, över dom otroligt ömkliga
    politiker som valts fram dom senaste 25 åren och över
    vad dom åstadkommit med att förstöra landet!

    Fredsskadade politiker är en katastrof för Landet!

  4. Ja, ja, men som gammal pensionär tänker jag nu ändå gå ut på altanen och ta en påtår och en cigarrett till den, hur skamligt de fina människorna än tycker om det.

  5. En riktig hitlåt i början av det ljuva 70-talet när Sverige ännu fortfarande var Sverige som det ska vara !

  6. Det är bara politiker med maktfullkomligt och storhetsvansinne som vill tygla människorna med en ny religion, tillbedjandet av ”miljön”.
    Stolt flygresenären, tankar diesel och äter kött i olika former varje dag utan någon som helst ångest.

  7. En bra sammanfattning av Svenskars liv i Sverige. Förföljelse av ett helt folk från politiker de förföljda folket själva valt. Man kan knappt tro det är sant, men så är det nog.

  8. Vår feminina regering är en skam av rang speciellt när dom sätter på sig huckle på statsbesök och leker påskkärringar.

  9. Tack för en fantastiskt bra text.

    Kom och tänka på låten shame shame shame on you…..

    Shame shame shame hey shame on you
    If you can’t dance too
    I said shame shame shame shame shame shame shame
    Shame on you
    If you can’t dance too

    • Vår feminina regering är en skam av rang speciellt när dom sätter på sig huckle på statsbesök och leker påskkärringar.

    • Shame Shame Shame Shame Stefan Löfgren on you.
      I said Shame Shame Shame Margot to.

  10. Bra skrivet Janne!

    Rosa, jag fattar noll av din ironi.. (eller fattar jag inte ens att den är just den?)

    Jag däremot skämdes något när jag fick njuta av att en arabkvinna representerar Svenska Public Service på Nationaldagen.

    https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=2ahUKEwjo4Nv919XiAhXkAhAIHc–BD0QjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.vilhelmina.se%2Fnyheter%2Ffira-nationaldagen-i-vilhelmina%2F&psig=AOvVaw1bHjhEI5_7KI16G70M19SB&ust=1559938968890542

    Bild: Vilhelmina Kommun

Kommentera