Sossarna och islamisterna

När ett parti som Socialdemokraterna förlorar sina trogna väljare i rask takt, måste nya hittas. Ty makten väger tyngre än allt annat för en socialdemokrat.

1994 kom ett löfte till Socialdemokraterna från olika muslimska föreningar. Religiösa ledare lovade partiet att de skulle uppmana alla muslimer som besökte fredagsbönen att rösta på Socialdemokraterna i valet några veckor senare. Motkravet var att sossarna skulle lova att ingå nära förbindelser med den muslimska diasporan.

Om detta skrev Per Gudmundson i SvD den 8:e november 2018. Rubriken till artikeln lyder ”Så infiltrerades Socialdemokraterna av Muslimska brödraskapet”. I artikeln kan man bl.a. ta del av följande:

”2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst 5 län. SAP skall ha 2 000 muslimska medlemmar och 300 skall ha fått en politisk grundutbildning.”

Läs mer av denna intressanta information här.

Redan 2014 uppmärksammades denna allians mellan Socialdemokraterna och Sveriges muslimska råd, då dåvarande riksdagsledamoten Carina Hägg avslöjade att hennes kritik av islamister i partiet fick partiledningen att peta henne från riksdagslistan. Läser ni Expressens artikel från januari 2014 märker ni snart en rad märkliga omständigheter kring det avtal sossarna skrev med muslimska föreningar 1994, bl.a:

”De bägge parterna skriver också i dokumentet att man ska ”aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”

Expressen

Nu följer Johan Westerholm (själv socialdemokrat eller möjligen f.d.) upp detta på Ledarsidorna.

”Tjugo år efter att den socialdemokratiska sidoorganisationen Tro och Solidaritet, då under namnet Broderskap, ingick ett avtal med Sveriges Muslimska Råd, SMR, har nästan alla de punkter de avtalade om uppnåtts i någon form. Med i huvudsak förödande resultat. På samtliga avtalade punkter”

Artikeln på Ledarsidorna finns bakom en betalvägg, men texten kan avlyssnas i sin helhet på sidan.

Ledarsidorna

Minns ni Mona Sahlins röstskola inför valet 2010? Då minns ni vilka hon föreläste för.

Inte särskilt förvånade att det 2018 såg ut så här i ett av många valdistrikt där muslimer är kraftigt överdimensionerade.

Så om ni någonsin mer funderar över varför Stefan Löfven och hans parti tar islam i försvar vid varje tillfälle och varför hans parti åter öppnar upp för en kraftig invandring från muslimska länder, så har ni svaret i detta inlägg.

6 thoughts on “Sossarna och islamisterna

  1. Tycker att alla invandrare ska vara i Sverige 10 år
    och alla papper i ordning innan man får lov att rösta!
    Som det är nu hinner dom knappt komma över gränsen
    innan kravmaskinen sätter igång..

    Sen tycker jag att Sossarna ska skippa ordet arbetarparti,
    och att SVT ska kalla sig Desinformations kanalen S MP!

  2. Avslöjande fakta!

    Stabilitet, trygghet och välfärd totalt ointressant för (S), det enda som har betydelse för dem är att få behålla makten!

    Till vilket pris som helst!

    Verkligheten är odiskutabel. Och tragisk.
    Men ansvariga kan aldrig ställas till svars. De är politiker!

    Då är det mycket enklare att fånga en ål med händer insmorda i vaselin!

  3. ”Johan Westerholm (själv socialdemokrat eller möjligen f.d.)”

    Johan Westerholm är socialdemokrat, möjligen den sista. De andra är det inte. 68-vänstern smögs in i partiet under Palme. Unga militanta kvinnor med fäbless för socialism iklädda palestinasjal, runda glasögon och näbbstövlar såsom Lena Hjelm-Wallén och Anna-Greta Leijon stenlade vägen till det socialistiska helvetet.

Kommentera