Khalid Mohammed bor i Vivalla, och har inte fattat mycket…

INVANDRING. Khalid Mohammed bor i Vivalla, ett av de områden i Sverige som klassas som utsatt. ”Det ska inte vara svårt att få jobb, bara för att man bor i fel område”, säger Khalid på SVT Opinion.

Khalid Mohammed fortsätter med att det är ”Känslan av utanförskap leder till kriminalitet” och
”Att man känner sig utanför, att man inte är en del av samhället leder till kriminalitet”.

-Pettersson säger att Khalid har inte fattat ett dugg. Har han en gått klart skolan med godkända betyg, uppträder artigt och är trevlig samt passar tider så får han och hans kompisar jobb. Det är upp till dig och dina kompisar Khaled, arbetsgivare som ska anställa bryr sig inte om vad du heter eller var du bor utan vem du är och vad du kan, så sluta gnäll.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Khalid Mohammed bor i Vivalla, och har inte fattat mycket…

  1. Kvalificerat Skitsnack, hur fan förklarar han då att flera av
    dessa som känner sig utanför begår brott som första
    åtgärd när dom kommit in i landet. Ställer dessa herrar
    någonsin några krav på sig själva?
    Hur tror han att dom Svenska ungdomar känner sig som
    stått i bostadskö i flera år för att bara konstatera att
    nyanlända har första tjing på bostäderna?

    Det är för övrigt inte vi medborgare som inbillat er att
    allt ska fixa sig utan att själv bry sig!

  2. 1969 var Vivalla Örebros nyaste och populäraste området att bo i men det var då det, mycket vatten har runnit under broarna sedan dess !
    Inte ens Örebros mångkulturälskande politiker bor eller vill av någon anledning inte bo i Vivalla idag.
    Märkligt !!!!!!!!

    • I Göteborg var Bergsjön, Kortedala, Angered det samma. Folk bodde i så låg standard med utedass och trångbodda innan. Miljonprogrammet var LYXboende för många svenskar när de kom. Eget badrum, egna sovrum, lekplatser och plaskdammar i ett område.

      En av de första kappahl affärerna öppnar i kortedala för det var sååå modernt där och nybyggt. En kapp affär där alla vanliga skulle ha råd att köpa sig en kappa.

      Att det sedan blev så fult och smutsigt i ”förorten” är en skam…….

      Läs gärna hur kappahl startade. Så gulligt!

      https://www.kappahl.com/sv-SE/om-kappahl/om-oss/om-oss/historia/

  3. Kunskapskanalen och SVT visar mest skumma afroafrikaner , och en indier på besök rynkade på näsan när han såg ”svensk” TV och sa; my kids should not see this people, they are drugdealers

  4. En enda kort blick är tillräckligt för att förundras varför denna parasitiska varelse över huvud taget har släpps in i Sverige?
    Och vad är det för primitiva varelser som släppen in ohyran?
    Vidrigt!!

  5. Lär dig svenska, gå klart i skolan, uppför dig dvs var artig och tacksam för vad Sverige gjort för dig så blir du accepterad. Byt gärna bostad till ett område där många svenskar bor.
    Det har min granne och hans familj gjort och är omtyckta, hjälpsamma och trevliga.

    Elon

  6. Hive Mind: How Your Nation’s IQ Matters So Much More Than Your Own – Garett Jones

    Garett menar på att ett lands IQ är beroende av att många i landet har högre IQ för att utveckling ska ske samtidigt. Att EN har hög IQ hjälper inte landet. Man behöver många som kan jobba tillsammans för att nå utveckling och välfärd.

    Podd – garett jones om nationers IQ och hur det påverkar ett lands utveckling….

    https://poddtoppen.se/podcast/1451347236/the-dissenter/84-garett-jones-hive-mind-the-importance-of-national-iq-and-immigration

  7. En av mina favorit artiklar:

    En svensk-somalier och nationalekonom är i Somalia på deras centralbank och ska hjälpa till att bygga upp landet/staten och ekonomin från grunden.

    ””Tänk dig ett land där det i stort sett inte funnits någon stat. Och denna stat börjar fundera över hur skatter kan drivas. Då blir det strid!

    – Alla frågar sig: Varför ska jag betala skatt? Man förstår inte innebörden av att betala skatt, säger Abukar Omarsson.

    – Alla företag där det finns stor potential, till exempel hotell och telekommunikationsföretag, har ju sin egen säkerhetsapparat. Då säger de: Varför ska vi betala? Vad får vi tillbaka?””

    Men när de är i sverige frågar de aldrig vad pengarna kommer ifrån…….

    Hade invandrar grupper verkligen FATTAT vart deras pengar kommer ifrån så tror jag de hade SKÄMTS

    Att ta steppfolk som lever på samlar/jordbruksstadiet till ett högteknologiskt samhälle är så markant skillnad så det går inte att föreställa sig egentligen.

    https://www.na.se/artikel/lars-stroman-somalia-ett-steg-till-pa-vagen-mot-att-bli-ett-normalt-land

    • Som beskrivits tidigare så lever dessa ”nysvenskar” med tanken att så länge det regnar ”bidrag” så är det lugnt då behöver de inte ”arbeta” !
      Men när torkan ”börjar” då får de ”bråttom” !
      När kommer detta att hända i Svea riket ?????

      • många länder i mellanöstern har ”medborgarlön” till befolkningen pga av rikedomar från oljan. Men folket jobbar inte ”extra” utöver denna ”medborgarlönen” och är skitfattiga och klagar på deras länder att de är ”fattiga”.

        Då FÅR de pengar från staten och tror att det bara ”regnar” pengar. De fattar inte att det är pengar från rika länder som KÖPER olja.

        De fattar inte inte hur skattesystem funkar i västvärlden och att våra pengar är ihop tjänade pengar via skattesedeln och att inget land i väst är priviligerad med oljepengar. Alla våra pengar kommer från innovation och kreativitet och INTE natrur resurser.

  8. Ja Khalid du bor i fel område, du bor i fel land också, till och med fel världsdel.

  9. Ni båda har fel.
    Känslan av utanförskapet leder inte till kriminalitet. Det är ett eget val.
    Och som migrant är det inte alls lätt att hitta jobb eller ens vara del av samhället. Spelar inge roll om man är svart eller vit, utbildad eller inte. Svenskar låtsas gärna att vara så öppet och välkomnande, men tillåter inte att folk integreras på riktigt.

    • Det kanske beror på ert självsäkra besserwisser- uppträdande?
      Hit har kommit folk genom århundraden som KOMMIT IN I SAMHÄLLET… men de där mena tror att de ff är i /vill göra mena land. Så ta du skeden i vacker hand och uppträd , iaf något sånär, så blir det lättare.
      Ni har säkert fått veta av landsmän od att i sverige ÄR VI KUNGAR.
      Passsar inte landet för dig?
      PYS samma väg som du kom.. ingen saknar dig! Jo f*n Sossarna kommer att skna ert stöd i valen.

      • Oj… har någon lite ömma tår här? Sanningen svider, eller hur?
        Jag är så långt ifrån MENA man bara kan komma. Raka motsatsen faktiskt.
        Men i en sak har du nog rätt; ingen skulle sakna mig här. Tyvärr har jag ingen möjlighet att lämna landet, annars skulle jag göra det. Den svenska självgodheten, arrogansen, hyckleriet och schizofrenin gör mig spy illa.

      • Nej du är bara en vanlig dum Svensk, du bor troligtvis inte i ett utanförskap område(babbe område) läser aftonbladet röstar vänster, tycker invandrare är gulliga tills du blir rånad och sönderslagen av dom.

    • Kan du då svara på varför jag som är född svensk inte kunde få jobb som diskare pga ingen utbildning det roliga är utbildad kock iof utländsk ägare till resturangen så det kanske var rasism

  10. Utanförskap!!! vilket ****ord! Ni vill ju bo tillsammans i områden. Då käner ni er hemmma. Lär er språket genom att bo ute i samhället. Men det duger ju inte. Ni vill hellre som sagt bo i klungor och klaga på allt! Sophämtning funkar inte, bilar brinner, skolor vill ni inte gå i. Ni vill och kan tammef*n inget förutom att hämta bidrag och åka HEM på semester.. och hyra ut lgh till era bröder…
    F*** **f

    • ullhagen förde in ”utanförskaps områden” tillsammans med det muslimska brödrarskapet i Sverige……….Nu vill han leda L rakt in i helvetet igen

      • realist……….tack…..(not). Jag kokar över honom……

        Införde afrofobi, islamofobi, utanförskapsområden, tog alla SOMALIER i sverige, stoppa REVA där polisen gjorde ID kontroller av folk och utvisade illegala flyktingar………

        Den mannen………

Kommentera