Det dödliga våldet ökar kraftigt…

BROTTSLIGHET. Det dödliga våldet i kriminella miljöer har ökat kraftigt, visar en ny studie från Brottsförebyggande rådet, Brå. Dessutom har trenden i Sverige brutits. Antalet fall av dödligt våld har ökat de senaste åren.

I går var det tre skjutningar i Sverige, minst. En i vardera Stockholm, Göteborg och Malmö. Det var även ett knivmord och lite annan spännande mångkultur.

Morgan Johansson (S) innan valet.

-Pettersson inser att mycket behöver göras men först två saker. Stoppa all asyl och anhöriginvandring och obligatorisk utvisning vid grova brott…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Det dödliga våldet ökar kraftigt…

  1. Dagens Sverige är helt förlorat till Islam !
    Ett stort tack till alla landsförrädare.

  2. Det är vita män, populister, högerextrema och säkert sverigedemokrater som är ute och leker vilda västern.
    Några andra kan det inte vara!

    ”Nyanlända” är oskuldsfulla som en brud och präglas helt av fredens religion! De har fullt upp med att sprida kärlek till mångas mammor.

  3. Ursäkta men hur ini helvete korkade ÄR SOSSARNAS o regeringens väljare som tydligen tycker detta är ett normaltillstånd?

  4. I alla diktaturer har makten blå ljugit för folket,
    får du höra något tillräckligt många gånger så tror du på det.
    Det är det Morgan håller på med nu, tillslut tror folk på att skjutningarna minskar och att brottslingarna inte alls är från Mellanöstern.

  5. Vi får nog inse att vår regering är helt inkompetent och att det inte finns någon möjlighet för dem att klara av våldsbrotten.
    Skulle man våga nämna Jerzy, Eliasson och lille Morgan så storknar ju folk av skratt.

  6. Understöd inte fortsatt brottslighet. Blunda inte
    för pågående brott.Även om verksamheter,
    finansierade av samhället, döljer kriminell sidoverksamhet, läs omf.narkotikahandel.
    Våga se om hörnet. Till stöd för brottsoffer.

Kommentera