Danska S har tagit över ”högerpopulisternas” politik


UTRIKES. I Danmark är det val till den danska riksdagen, Folketinget, i morgon den 5 juni. Enligt opinionsmätningarna kommer de senaste årens succéparti, Dansk Folkeparti, som är Danmarks näst största parti med 21,1 procent av rösterna att halveras. DF är ett danskt nationalistiskt, konservativt och invandringskritiskt parti, ett sådant som svenska medier kallar högerpopulistiskt parti. 

Anledningen till den förväntade minskningen av DF är att de danska socialdemokrater har fattat vad den enda rätt är och erkänner att ”högerpopulisterna” haft rätt hela tiden: ”Ja, du vet att de hade faktiskt rätt hela tiden, kritiken om att vi var för slappa kring invandringen var korrekt och nu justerar vi det”, säger Kristian Madsen (S). De danska Socialdemokraterna har till och med inlett ett nära samarbete med det invandringskritiska Dansk Folkeparti.

Även Venstre, de danska liberalerna har tagit över Dansk Folkepartis invandringskritiska politik.

-Pettersson antar att Stefan Löfven och socialdemokraterna också inser att de svenska ”högerpopulisterna”, Sverigedemokraterna också har haft rätt hela tiden men Löfven kör heller Sverige i botten en erkänner att han haft fel…

The Telegraph

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Danska S har tagit över ”högerpopulisternas” politik

 • Tony

  Det är just därför att fjanten vet detta att SD haft rätt hela tiden
  som gör SD farliga, alla hans hätska utfall mot partiet. Sanning
  och Verklighetsbeskrivning är det allra värsta senariot
  för Sossarna för då framträder deras försök att föra folket
  bakom ljuset allt tydligare!

  Gilla

 • Kent

  Skillnaden mellan Danska Socialdemokrater och Sverigedemokraterna är att Danska Socialdemokrater är positiva till EU.

  Gilla

 • compulsoryunion

  I Sverige låter P1 idag som P3-förorts kriminella rappare, och Abdul och Samir Abu är reportrar på SVT (sunnitisk vänster television)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: