Är karln inte riktigt klok ??


Henrik Jönsson redogör i denna video om PK medias och politikers insatser för att ”svartmåla” kärnkraften. Indirekt så påstår han att stora delar av Sveriges politiker är okunniga och korkade!

Det kan väl inte vara sant??

Vet inte Greta o Bolibompa ministern bättre än Henrik?  Dom är ju i PK media var o varannan dag, då måste dom väl vara experter på miljöfrågorna? Varför tar annars PK media in dem??


11 responses to “Är karln inte riktigt klok ??

 • valentin

  Miljöfascisterna tror att det alltid flyger in nya marchmallows i munnen, lycka utan slut o nån annan betalar

  Gilla

 • Billy Boy

  Utan modern, pålitlig kärnkraft med absolut högsta reaktorsäkerhet …

  … kommer svåra brister att uppstå i Sverige bl a med …

  Gilla

 • Stefan SH

  Varför är han så j…a bra?? ”Faktanjutnig” varje ord..:)

  Skrivit för några år sen, mitt företag har missat en signad affär på 2mille p.g.a. MP:s inträde i regeringen vilket resulterade att ALLA investeringar till Forsmark blev stoppade.

  Hoppas MP drunknar efter sista trappstegen..

  Gilla

 • putte

  Alla som larmar om klimatet har ju ingen lösning på hur man ska klara av elförsörjningen, om vi lägger ner kärnkraften . Varför kan man inte ta och testa , stryp ner elförsörjningen ett par timmar i veckan till att börja med ,och ett bra ställe det vore i Stockholm vad gör det om tunnelbanan inte fungerar hela tiden på dygnet folk behöver att röra på dököttet så det vore nog en välgärning om det infördes ransonering . Sedan när det gäller Gretas USA resa så är det väl uppenbart vad den resan har för mål , hon ska givetvis till Hollywood för att spela in en film som i hennes fall kommer att resultera i en kassaskåpssäker oscarsstatyett med vidhängande filmkontrakt .

  Gilla

 • Peter

  Om Sverige lägger ner kärnkraftverken så måste vi köpa finsk kärnkraft istället. Idag kan vi sälja 1200 MWh från Stockholm området till Finland men snart måste vi köpa samma 1200 MWh istället från det kärnkraftverk Olkiluoto 3 som blir klar om ett år.

  Gilla

  • robbcos

   MP och andra Gretaianer tror att inget hänt med kärnkraftsutvecklingen sedan Ingalina byggdes, de tror att svenska skogarna är borta därför vi kopierar så mycket, de tror att elbilar o andra elfordon är gratis att ladda, de tror att de andas luft från Brasilien och att flyget skär sönder atmosfären som en kniv i ett lakan. de tror att det är bättre att hysa 1 miljon afrikaner i kalla norden än i djungeln där de eldat ner alla träd de lekte i, de tror att vargar, sälar och elefanter bara är ett minne blot. Dessa proffs muppar lever i reservat helt skilda från verkligheten och det samhälle de gladeligen förstör mer o mer varje dag. bra Video henrik

   Gilla

 • Mike E

  Jo, det är sant. För att få höras och synas i Sveriges styrande skattefinansierade journalistkårs medier så måste man vara lika korkad, obildad och outbildad som personerna i denna journalistkår.
  Detta har lett till att Sveriges s.k. ”elit” består av högljudda idioter. Detta har i sin tur lett till att Sverige snabbt går åt helvete.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  INGEN NYHET, bara en bekräftelse på hur illa det är med vårt land!

  Gilla

 • Start

  Greta är inte bara känd i Sverige för sina kunskaper inom miljön.

  Hon är unik, då hon på ett enkelt sätt förklarar det som inte fungerar med miljön. Hon har dessutom en miljonlön, vilket jag verkligen unnar henne.

  Inte ens ABBA har satt Sverige på kartan mer än Greta. Men det är väl för ABBA bara larvade sig.

  Gilla

 • Kent

  Helt rätt de är inte riktigt kloka.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: