IDF förstör Hizbollahs flaggskepps attacktunnel

MELLANÖSTERN. IDF, de israeliska försvarsstyrkorna fullbordade under torsdagen förstörelsen av en gränsöverskridande Hizbollah-attacktunnel från Libanon. Tunneln var enligt IDF den största och mest tekniskt avancerade passagen grävd av den iransk-stödda terrorgruppen, efter att den studerats de senaste månaderna.

Tunneln, som började i den libanesiska gränsstaden Ramyeh, stängdes med betong och andra tätningsmedel, säger IDF i ett uttalande.

The Times of Israel 

-Pettersson har inte hört några protester från utrikesminister Wallström (S) men hon är nog förbannat på israelerna för att de förstört en gränsövergång…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “IDF förstör Hizbollahs flaggskepps attacktunnel

  1. Jiipppiiiiiii 👍👍👍👍👍

    Enda nackdelen, är nu att Margot kommer skicka ner än mer av våra pengar, som hon tar ifrån pensionärerna och våra barn.

    Än en gång 👍👍👍👍👍

  2. Att Hizbollah bygger tunnlar under jord på eget … eller snarare på Libanesiskt territorium borde väl vara fullt tillåtet så länge som Hassan Ramallahs tunnelgrävare håller sig strikt på sin egna sida om gränsen.

    Jag tyckte att Hassan Nasrallah, generalsekreteraren för Hizbollah lät mycket aggressiv och oförsonlig i de mycket odiplomatiska uttalanden han gjorde i videon ovan om grannlandet Israel.

    Nasrallah borde gå en grundkurs och lära sig ett vänligare språkbruk för att få en bättre kontakt och dialog med den demokratiska regeringen i grannlandet Israel.

    Jämför t ex med hur den ”ryska ubåtskaptenen” med sitt vänliga språkbruk i videon nedan förklarar varför han upptäcktes med att i undervattensläge råkat manövrera sig in på norskt territorialvatten …

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=kaw3EqzxVbA&w=560&h=315%5D

    Det berodde ju på att den ryska u-båten var ute på en helt oskyldig fisketur och besättningen kunde inte i undervattensläge upptäcka var territorialgränsen mot Norge gick.

    Det skulle ju Hassan Nasrallah också kunnat använda som ursäkt för att ha irrat sig in på Israels territorium. När tunnelgrävarna befann sig under jord kunde de ju inte se exakt var gränsen mellan Libanon och Israel gick.

    OBS! Satir / Ironi i min kommentar ovan

    Israel har det inte heller lätt att nå framgångar i dialogen ovan jord med att uppnå en bestående fred med sina oförsonliga terrorist-grannar …

    https://pbs.twimg.com/media/ArWcaGVCMAAeV0s.jpg

    Och Margot Wallström (S) har ju med sina partiska ställningstaganden och ageranden snarare försvårat en fredlig lösning av denna eviga konflikt.

  3. Ja enligt utrikesblondinen ska det vara öppna gränser överallt,
    man kan ju ta Sverige som exempel för övriga världen, här
    är det smidigt och lätt att smita in!

  4. Utrikeskatastrofen blir säkert ledsen i ögat, men vi andra normala ser detta som självförsvar för regionens enda demokrati.

    Förhoppningsvis så fanns det åtskilliga terrorister kvar i tunneln när betongen började flyta.

  5. Där gick dom skattepengarna! Skönt att dom har gått till så behjärtansvärda saker!

    Inga problem, dumsvensken skickar så gärna mer!

    Nä just det, så var det ju! Enligt S går inga svenska pengar till terrorister!

    Dessa går ju bara till humanitärt bistånd, så att terroristerna kan köpa vapen och skit för sina andra pengar!

  6. Margot Wallström gnisslar tänder att det hon varit med att finansiera förstörs.

Kommentera