Anders Lindberg om svenska värderingar

MEDIA. Aftonbladets och socialdemokraternas politiske desinformatör Anders Lindberg twittrar om att han inte gillar att M+SD styrda Staffanstorp vill förbjuda slöjor på skolflickor upp till och med mellanstadiet.

Nåväl, nu tycker inte Pettersson att slöjor på småflickor har något med svenska värderingar att göra men om Anders får som han vill så antar jag att han inte har något emot nazistuniformer på våra gator, det har i varje fall socialdemokraterna erfarenhet av.

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Anders Lindberg om svenska värderingar

  1. Detta eventuella slöjförbud kommer aldrig att bli verklighet pch om så blir fallet blir det inte långvarigt i dagens Islamistiska satelitstat Sverige !

  2. Vad vet han om svenska värderingar ?? Han är helt frikopplad från verkligheten. Hur skulle han kunna veta vad en vanlig svensk tycker ?? Känner han nån ???…

  3. Hörrudu A-L. Appropå dina svepande formuleringar om bl.a. CANCER, så vill jag bara påminna om att din kompis Helene Fritzon påstod sig skydda mot detta gissel om man bara kryssade i henne i personröstningen. Välj vilken svans du ska representera innan du skämmer ut dig !


  4. DUMHETER borde vara de som förpassas
    till sopptippen först…sagor som blivit lagar
    pga av att människan gillar påhitt typ den
    saga som handlar om Jesus, m.fl liknande
    figurer…desamma gäller allt som har med
    politik att göra, ena kallelsen är dummare
    än den andra…nää ner i papperspelle me
    hela skiten me huvudet före

    • obs…det ovan gäller allt (mer el mindre) inom dessa områden…finns enkom ett (1) undantag, det är SDs agenda…om den hade följts både ”när och fjärran” och varit allena rådande så skulle heller inga meningsskiljaktigheter funnits denna dag, därmed heller inga tvister om partitillhörighet hit å dit…trenderna kommer går, men ett välde likt de som fanns då MaoZedong styrde i Kina är ej heller eftersträfansvärt…aning enahanda då människorna då liknade tennsoldater, alla va likt stöpta ur samma form…kanske bra ändå som det är nu, därmed lite mer färg på tillvaron..å vi inte alla blir likt myror å bin, de haju skitsvårt att skilja på vem som är vilken och även vilken som är vem!?
      …tror inte mga av oss reflekterat så mycket över detta, själv har jag de stunder då jag haft 5 (fem) minuter över, ägnat många å långa funderingar kring ovan nämnda spörsmål!

  5. Hon är inte klok och det har jag sagt i flera år, och nej jag har inte skrivit fel det är en kvinna i en mans kläder.

  6. Oj har AL vaknat till, då blir det roligt och fart på kommentarer som är bra och rolig läsning

  7. ”Nazism går att utrota”, säger han. Gärna för mig. Utrota socialism också när du ändå är i gång Anders! Då gör du en välgärning!

  8. Att alla skall få klä sig som de vill: menar Anders Lindberg att det är ok att föräldrar tvingar på sina barn slöjor eller menar han att vi skall förbjuda slöjor så att föräldrar inte kan tvinga på sina barn slöja?

  9. Idioti går tyvärr ej heller utrota, varför inte klä din fru i burka och föregå med dåligt exempel, Anders.

  10. Skåne irriterar makthavarna och nomeklaturan i Stockholm riktigt ordentligt. Ett sundhetstecken i landet.

  11. https://imgs.aftonbladet-cdn.se/v2/images/author/d7e471f4-ed9a-4ee4-bb6c-07a92de2ad32?fit=crop&h=700&q=50&w=700&s=859c54d56401bf87aad25835ef83cb054fb6cc30
    Mannen på bilden är en arbetskamrat till AL i Aftonslasken. Har lagt in bilden med anledning av ett tårdrypande reportage,som han knåpat samman kring en av de 1000-tals ljugande lyckosökarna,som anlände 2015,och sedan dess levt på oss skatteslavar.
    Nu skall den lögnhals det handlar om äntligen utvisas,och tårarna faller i Lysekil.
    Att Abzurdistan är mer än naivt kände vi till,och efter detta reportage om hur ”godhjärtade” på alla sätt söker kringgå lagen,för att behålla dem i drömlandet visar hans rader upp.

  12. Tyckte Lindberg skrev att man får klä sig som man vill. Då får väl nassarna också klä sig som man vill, eller hur A Lindberg

Kommentera