Tre män överföll och våldtog flicka i Borlänge

BROTTSLIGHET. Under morgonen anmäldes en våldtäkt i ett skogsparti i Borlänge. Enligt uppgifter misstänks tre män ha överfallit en tonårsflicka och två av dem hållit fast henne medan den tredje utsatte henne för en våldtäkt.

Den här skylten var inte så lyckad

Flickan fördes till sjukhus för undersökning, men ska inte ha allvarliga fysiska skador. Polisen har under dagen genomfört en teknisk undersökning på platsen. Ingen person är i nuläget misstänkt eller gripen för överfallet.

-Pettersson säger minderårig flicka, det är under 15 år. Nedre tonåren alltså en flicka på 13 eller 14. Vi får inget signalement men risken/

chansen att det är svenskar är så nära noll man kan komma.

  1. Överfallsvåldtäkt
  2. Tre stycken gärningsmän
  3. Området är nästan etniskt rensat från svenskar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Tre män överföll och våldtog flicka i Borlänge

  1. Chansen att det var svenska Du menar väl mer risken Egentligen är både chans o risk inget bra ordval överhuvudtaget i detta fall. ”…sannolikheten det var de eller den….” hade nog varit bättre.

    [image: Mailtrack] Sender notified by Mailtrack 19-05-27 15:00:28

  2. Tidigt på morgonen?
    På väg till skolan?
    Sverige har blivit ett helvete för unga flickor idag!

Kommentera