Victoria Lazar, ”svensk” IS-kvinna döms till 15 års fängelse i Irak

TERRORISM. Den 29-åriga, Victoria Lazar, från Sverige som stod inför rätta i Irak misstänkt för samröre med terrorrörelsen IS dömdes i dag till 15 års fängelse av en domstol i Bagdad. Hon döms enligt paragraf fyra i irakisk lag, vilket gäller terrorism generellt. I nuläget är det oklart exakt hur anklagelserna mot kvinnan ser ut.

I oktober 2018 frikändes Victoria Lazar, svensk medborgare av serbiskt ursprung av samma domstol i brist på tillräcklig bevisning.

Victoria Lazar, har tre små barn, två födda i Sverige och ett i Irak. Hennes man är död.

Arab News i oktober 2018.

-Pettersson säger att 15 år med irakisk standard är skillnad mot 15 år på socialen i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Victoria Lazar, ”svensk” IS-kvinna döms till 15 års fängelse i Irak

  1. Svensk ??????
    Aldrig i min värld.
    Nu måste och kommer den Islamistiska satelitstaten Sverige att göra allt för att som det heter, få hem denna stackars och naturligtvis missförstådda s.k SVENSKA kvinna.
    F.d snabbköpskassörskan Margot Wallström får nu börja agera.

  2. ”Svensk” på grund av Stefan Lövens invandringspolitik, allt skit och avskum dras till planetens skitmagnet med en imbecill befolkning, lallande godtrogna som röstar för KLIIIMATET OCH FEMINISMEN…..-trots dessa jubelidioter åker FI ut tack gode gud!!!

  3. Nu jobbar väl UD för högtryck för att få hem den stackars kvinnan och att hon ska få avtjäna sitt straff här. Givetvis med en massa rabatter på tiden.

  4. Bara hoppas att de andra ”svenskar” som är kvar i området går samma öde till mötes, de hade Sverige tjänat mycket på.

  5. Jag har behöv att förklara att namn Lazar är serbisk men Lazar är aldrig efternamn i fd Jugoslavien. Z är läst som z i zero. Det är aldrig s. Vet ej vem hon är men hon kommer ej från fd Jugoslavien.

      • Kommer troligen i så fall från Islamregionen i Bosnien ! Där finns idag fortfarande mycket muslimskt skit.För att inte tala om ”landet” söder om med alla sina Kosovo-Albaner !!

      • Snart kommer Victoria Svensson hem med ett nytt passande efternamn.

    • Till de som gav mig 2 minus. Lazar är
      manligt nam. Vad är hon för något måste tala svenska staten. Jag tycker någon ville hjälpa henne med lögn om att hon är serbisk. Jag träffar även nu irakier som kan serbiska, studerade och arbetade i Serbien. Det är trevlig att vara en serb bland dem. Om hon inte vara serbisk kanske skulle hon avsluta som dem från Frankrike. Ni glömmer att ni får araber från länder USA besöker.

  6. De kunde lika väl ha dekorerat en Galge med henne eller en lyktstolpe. I fängelse kosta hon bara pengar

  7. Svenskan verkar ha fått många nya för och efternamn.
    Jag känner ingen som bytt till icke uttalbara sådana.

Kommentera