Risig bil, billig väska och trång bostad är inga socialdemokratiska värderingar säger Löfven

EU-VALET 2019. I går, lördagen den 25 maj 2019 engagerade sig Sveriges statsminister Stefan Löfven i ett verbalt bråk mellan Heléne Fritzon, S, och Sara Skyttedal, KD.

Fritzon anklagade Skyttedal för att åka omkring i en sportbil och bär Gucciväska. – Det här är ett viktigt val om värderingar och det är därför vi stör oss, säger statsminister Löfven (S).

-Pettersson vet inte var Fritzon eller Löfven har för bilar men Skyttedal far fram i en Lotus Elise 111 1.8 med manuell växellåda och en motor på 122 hk från 2002. Det är knappast vad jag skulle kalla sportbil, Skyttedal har dessutom lånad bilen som är högerstyrt så hon har lätt att dela ut kampanjmaterial själv.

När det gäller Gucciväskan så…

-Pettersson ser att Sara Skyttedal dessutom bor i en vanlig hyresrätt på 56 kvadratmeter, så jag tycker herr Löfven med en månadslön på 172.000 kronor och årslön på drygt två miljoner ska ta det lite lugnt med pratet om värderingar. 

Helene ”Handväskan” Fritzon tjänar själv bara 1,6 mille per år, så hon tvingas väl shoppa begagnade kläder på Myrorna och bär sitt pick o pack i gamla plastkassar. 

Typisk sossar att hacka på dem som inget har…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Risig bil, billig väska och trång bostad är inga socialdemokratiska värderingar säger Löfven

  1. Enligt mig så betyder sportbil att det är en lätt bil med extremt bra väghållning men oftas lite mindre effekt då det är en lätt bil så är den oftas snabb ändå.
    Andra bilar med mycket effekt (som även oftas är mycket tungre med) så handlar det mer om super/hyper bil, alternativt muskelbil om det handlar om mycket effekt men kan vara väldigt tunga och ha dålig/kass väghållning.

    Och är det ett bilmärke som säger ”sportbil” så är det Lotus då sportbils conceptet är vad i stort sett alla deras bilar har handlat om sedan dom börjad tillverka bilar.
    Det är först nu dom sista åren som dom börjat bygga super/hyper bilar men då även ha kvar sportmodellerna samtidigt.

  2. Om man nu tillhör de jämlikaste av de jämlika så måste man berikas för den uppofringen.
    Tokan från Degeberga snålar säkert inte på sina inköp av kläder o dylikt.

  3. Man kan misstänka att S politiska värderingar bygger på lika många faktafel, som deras försök till att smutskasta Sara Skyttedal.

  4. Mona Sahlin ägde också en dyr väska,, men det har nog Fritzon glömt. Kanske det var rätt märke. A-laget mot B- laget

  5. Svetsarn är en arrogant klassförrädare som skiter i vanligt folk särskilt svenskar.

  6. Löfven har förmågan att leta upp de mest värdelösa individerna för att bli ministrar. Det är Löfvens enda talang. Ljuga trovärdigt klarar han inte.

  7. Har tåget gått Helene?

    Om debatten, jag också reagerade, med förstärkt bögskräck på HBTQ-personens Federley:s ”mumlande” över Skyttedals uppmaning att faktiskt respektera liv.. vad var det för fel på Saras uttalande, eller ?
    Inget avståndstagande av SVT den här gången.
    Frederick är nog en perkekt politiker för dagens Svenska samhälle oavsett vad han sätter sig emot, tydligen.

    p.s. har röstat på Peter Lundgren, för att han ÄR BRA!

  8. Lövet kanske har blivit så feministisk så att han blivit en hen, så henet vill ha en handväska också. Det är så bedårande vackert att bära en handväska anser hen

    Kanske blir ett könsbyte också inom en snar framtid, vem vet ?

    • En tumme ner, du menar att han redan har bytt kön ? Så det var fel att skriva inom en snar framtid

  9. En statsminister som helt saknar och inte begriper de stora målen för landet. Det är Annie Lööfs och Jan Björklunds svek mot väljarna som gör att han kan fortsätta sin nedmontering av landet.

  10. Någonstans framstår ju Fritzons och Löfvens argument om bilar och väskor som ibland det larvigaste jag läst från sossehållet. Det räcker väl att titta på Perssons herrgård, Wallströms miljoner och Sahlins väskor för att möta påstående om bästa värderingar.

Kommentera