Moderat i blåsväder

Det moderata kommunalrådet Emilie Pilthammar är i blåsväder. Hon hade oförskämdheten att skämta till det med en bild.

Nämligen denna.

I dagens Sverige ser vi tv-serier som Games Of Thrones (förövrigt den bästa som gjorts) där brutalitet och våld är ett stående och blodigt inslag i varje avsnitt. Fantasifilmer om utomjordingar och långfilmer där huvudrollsinnehavaren mördar på löpande band. Få reagerar, men så inträffar det fasansfulla att politiker visar sig vara människor. En man som i fyllan tar en kvinnlig kollega (förmodligen lika packad) på brösten och tre politiker som på skoj fingerar en hederlig trekant och drevet går i gång och media hetsar upp sig som aldrig förr.

Betänkt när ni läser om detta att Sverige en gång i tiden var föregångare när det gäller nakna människor på film och sexscener i tidningar. Den ”svenska synden” var världsberömd och svenska blondiner var föremål för omvärldens beundran. Fan vet om inte Jarl Kulle, Ulla Jacobsson, Lena Nyman, Börje Ahlstedt och andra berömda skådisar hade fått se sina karriärer skjutas i sank om de hade uppträtt i nakna sexscener i dag.

8 thoughts on “Moderat i blåsväder

  1. Enpolitiker ska sova med händerna på täcke och bara ligga om de vill producera barn……..All annan sex/kärleks/bus företeelse är förbjuden.

    Man ska prata med kvinnor för det ska vara jämlikt och feminism men inte ”se kåt ut” eller verka onormalt intresserad för det kan uppfattas som stötande. Men är du ointresserad så exkluderar du……

    Inte lätt att vara politiker eller människa idag.

    Hade jag varit man och politiker hade jag haft en padda med samtyckes regler i alla mina samtal med kvinnor som de fått skriva under 24/7.

    #youtoo rörelsen är den starkaste rörelsen idag.

    Du gör fel, tänker fel, handlar fel, postar fel på sociala medier, reser på fel sätt, tittar på fel tv program, stöttar fel organisationer.

    #youtoo………offentlig skampåle i media

  2. Sex har tagit oss dit vi är idag och måste väl ändå få ses som något av det mest naturliga (och glädjefyllda) vi kan syssla med när alla parter är med.
    Att då ha synpunkter på ett sådant här gag tyder väl bara på brister av ett normalt liv, speciellt då sexliv

  3. Nu går världen under. Det kan vi konstatera.

    För debattklimatet har alldeles för höga nivåer av PK.

  4. Feminismen tar död på Sverige.
    Politiskt korrekthet är en pest som sliter Sverige i bitar.
    I dag hatar Svenskar andra Svenskar samtidigt som det fjäskas för islam, och dess utövare vill inget hällre än se oss döda.

Kommentera