”Du behöver inte per automatik vara dum i huvudet för att du röstar på (MP). Men du får vara det”

Jan Emanuel Johansson skriver på Facebook

”Idag är det europaparlamentsval. Lyssna inte på dem som försöker belasta dig med skam för att du röstar för vad du tycker är bäst för Europa och Sverige. De som abort-smetar, kommunist-smetar och rasist-smetar sina motståndare är rädda och falska profeter.

Från Jan Emanuels Facebook

Du är inte mot abort för att du röstar på (KD). Du är inte kommunist för att du röstar på (V), inte god för att du röstar på (S) inte främlingsfientlig för att du röstar på (SD) och du behöver inte per automatik vara dum i huvudet för att du röstar på (MP). Men du får vara det. Det är din demokratiska rättighet att vara både dum i huvudet och främlingsfientlig.

Du får till och med vara emot abort, även om det i sig bevisar att du är just dum i huvudet. Du ska rösta för din övertygelse. Inte efter vad de falska profeterna påstår är rätt. Men jag tycker du ska gå och rösta. Det är viktigt.

Vårt land är som en riktigt fin bil, men som är trasig och som det behövs mekas med. Du väljer vad som behöver bytas. Vilka verktyg som krävs för att få den fina bilen att fungera igen. Du. Ingen annan. #rösta #europaparlamentsval2019 #euval dagens aforism: Om något betecknar vår tids politiker är det rädslan för att vara ärlig. Som rädslan för att fotografiet ska visa hur man faktiskt ser ut.”

Jan Emanuel Johansson

-Pettersson säger att Jan Emanuel Johansson, den före detta socialdemokratiske riksdagsledamoten, Robinsonvinnaren och numera företagare i bidragsbranschen har aldrig varit min favorit men ovanstående rader var bra.

Om Jan Emanuel på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “”Du behöver inte per automatik vara dum i huvudet för att du röstar på (MP). Men du får vara det”

  1. ”du behöver inte per automatik vara dum i huvudet för att du röstar på (MP). Men du får vara det.” Men det underlättar!

  2. då är det bevisat, jag är dum i huvudet på riktigt, det känner jag stolthet över.

  3. Bygger inte hela de Gröna ”politik” just på detta ? Visst måste det vara åt de minst begåvade de vänder sig,när man hör deras mål…
    Leva på gräs och avskaffa det moderna samhälle,som byggts fram under århundrande !

  4. Ungefär som vi sa på jobbet när man var lite trött på många tokigheter, ” man behöver inte vara idiot för att jobba här men det underlättar ”.

  5. En MP kom fram när jag gick förbi valstugan och räckte fram nåt. Jag pekade på huvudet och sade jag har faktiskt några friska hjärnceller kvar så MP är inte aktuellt. Kom igen när man är hjärndöd då kanske MP kan vara ett alternativ.

Kommentera