Är Annika Strandhäll (S) den mest pinsamma och omdömeslösa minister vi haft?

INRIKES. Idag är det val till EU-parlamentet, på tisdag är det misstroendeomröstning om Strandhäll ska få sitta kvar. Det är starkt av statsrådet att lägga sig i detta och dessutom koppla det till EU-parlamentets valet.

När det gäller rubriken så är konkurrensen hård, både inom och utom partiet.

-Pettersson har tidigare spekulerat i att Strandhäll ska avgå i morgon, efter valet men för omröstningen. Vi får se.

Twitter
Twitter

34 thoughts on “Är Annika Strandhäll (S) den mest pinsamma och omdömeslösa minister vi haft?

  1. Ja helt klart även om första platsen är stenhård idet
    partiet.

    Ser att Carina Bergfeldt uttalar sig om Alabama, ja hon
    vet ju betydligt bättre än Donald Trump hur USA ska
    skötas så jag förmodar att denna tillgjorda tjej ställer
    upp i nästa presidentval??

  2. Hade en barnbok som hette duktiga Annika hon satt i sandlådan och grävde i sin oskuld! lika präktig som prussiluskan.

  3. Hon vet att hon alltid kommer undan därför törst hon skriva. Löfven och Co skyddar henne och alla andra lögnare.

  4. Klarar Strandhäll av att skriva och stava med en IQ mindre än skostorleken?

    Har henen kanske en assistent som gör det åt Henen?

  5. Undrar vad sossarna har för IQ krav på sina ministrar, överstiger IQ:n en guldfisk så får man inte bli minister eller ?

    CV.t måste vara ungefär som att läsa den gamla tidningen, en ding ding värld

  6. Strandhäll, Wallström, Fritzson.. etc etc.
    Det har helt klart gått inflation i korkade och verklighetsfrämmande kärringar hos sossarna.
    För jämställdhetens skull får jag väl påpeka att gubbarna inte är mycket bättre men ovan nämnda sticker ut!

    Nä, nu ska jag sätta på lite Lynyrd Skynyrd så jag blir på bättre humör sen ska jag gå och rösta så blåjävla tvärt emot dem det bara går.

  7. Ja på den frågan…egotripppad.maktgalen.empati för andra inget…är vad jag tycker.så är det bara, jag har träffat många som den individen..

  8. Jag säger det igen.
    Socialdemokraterna lider av samma åkomma som muslimerna, inavel.
    Det yttrar sig ofta i kognitiv funktionsvariation, eller som man sa förr, utvecklingsstörning.

  9. ”Arbetartjejen” talar om seriositet, det måste vara ett ord hon inte förstått innebörden av!

  10. I dagens AB skriver Lena Melin, gå o rösta (rätt) annars kan ett pucko få makten. För he… vem tycker hon styr Sverige. Svenska politiker o journalister är verkligen ett gäng som drabbats av sömnsjukan. Men byt ut folket ( ni jobbar på det) om nu vi svenskar röstar fel

  11. Går inte att avgöra eftersom hela 7 klövern inte ens tillhör den lägsta begåvningsreserven tillsammans med sin trygga väljarkår !

  12. Har nu på morgonen ögnat över dagstidningar från otaliga EU-länder.De länder som redan har röstat,har ju fått för PK-organen o. EU-kramare ett sorgligt utfall. Så ökar antalet ”högerpopulister” i såväl Slovakien,som i Lettland !! Än värre lär det bli….
    Den styrda Vänsterpressen i Abzurdien lägger idag in sina sista patroner, för att övertyga sina läsare,vad som väntar om de röstar fel.,.
    I min lokalblaska kan vi läsa om ”hopp o. fruktan”, samt om en äldre dam som oroar sig över framtiden.För de som ännu inte lagt sin röst har HD en särskild spalt,(med ”goda råd”) för mer vänsterextrem politik inom EU.
    Stenbock fruktar att det imorgon blir jordbävning och ”fegefeuer” när resultaten står klara. En mängd korrekta EU-lathundar o. avdankade politiker,lär få söka nytt ”arbete” !!

    • Och nu har Stenbock utfört sin medborgerliga plikt…Tyvärr gick min röst till dem som nämnes ” totalitära krafter” !!
      Detta trots att två röda inramade entrén,och ville överräcka sina sedlar.Fick förklara,att de tyvärr inte hade mina att erbjuda.
      F.ö. har en köldfront med regnskurar nu nått västkusten/Skåne mitt under Gretas ”klimatuppvärmning” !
      Surt,sa Räven…

  13. Slog, på internet, dumt nog över på SR Godmorgon, Världen och direkt hör jag journalisterna där rapportera att EU-valet står mellan ”demokratiska och totalitära krafter”. Skiftade illamående direkt tillbaka till utländsk radio.
    Det SR Godmorgon, Världen påstår är ju en komplett lögn och att Sverige har ett ”public service” som tillåts sitta och sprida sådana lögnaktiga, antidemokratiska påstående visar Sveriges katastrofala situation.
    De allsmäktiga journalisterna i de s.k. seriösa svenska medierna tillhör de lägst utbildade i Sverige med deras 2-åriga yrkesskola, som med en eufemism kallas journalisthögskolan (allt kallas för högskola I Sverige nu).

    • Har också lyssnat på SR P1 och noterat att desperationen är total inom extremvänstern på regimmedia.

      • Du har helt rätt, i dag i, God Morgon Världen, fanns inga gränser för drevet mot SD. Det är helt enkelt så att Strandhäll inte spelar hon är dum på riktigt.

  14. Satte mig in den brännande frågan om aborter och mer precist att vissa partier eller ett visst parti vill begränsa det fria valet, dvs utan att redovisa speciella skäl, frå 18V till 12V…. låter ju ganska drastiskt… eller hur? Nåväl det är inte så farligt därför att de flesta 95% har redan gjort abort innan V12 och hälften innan, tror det var V7….
    Dvs det är 2 000 (5%) som väntarlängre än 12 veckor men sedan finns det medicinska skäl som dyker upp efter V12 också….. vilka ändå skulle beviljas säkerligen…..

    Så det är en ICKE-fråga speciellt inom EU där vissa länder har striktare regler väl?

    300 000 fattigpensionärer vurmas möjligtvis lika mycket om som de som av någon anledning i sent sked vill ändra sig… men det torde väl för de flesta vara synnerliga skäl om man i sent skede vill avbryta en graviditet….

    Så S borta liksom KD som visar de rätta virket från FR´s tid i alliansen…..

    • Jag såg ett amerikanskt reportage med en läkare som påstod att runt vecka 18 tvingas de klippa sönder fostret i livmodern för att kunna avlägsna det. Huruvida det är sant eller ej så låter det groteskt. Om det är sant så borde den övre gränsen, utan dispans, vara så att någon lemlästning inte krävs. Sedan får man, som nu, begära dispans i speciella fall.

      Abortfrågan är svår. I ena fallet framstår man som taliban vars enda intresse av kvinnor är skötet. I andra fallet potentiell barnamördare. Det är två föräldrar men kvinnans kropp. Hur man än vrider och vänder på sig är ändå alltid akterkastellet bak.

      I USA frodas ytterligheterna. I Alabama vill man förbjuda abort när fostrets hjärtslag kan höras. I andra delstater vill man tillåta abort till och även efter födelsen. I Sverige har vi haft läkare som gjort upplivningsförsök på aborterade foster. När ska galenskaperna upphöra?

      • man säger att fostret ändå inte är livsduglig nej så klart, låt det stanna i magen så är de oftast oerhört livsdugligt, man åker i finkan om man krossar ägg i ett fågelbo av någon utrotningshotad art, men att slita ett barn i stycken bara för en kvinna har rätt till Sin kropp är helt ok fast svensken inte ens är en promille av befolkningen.

  15. Tycker nog att hon konkurreras ut från bottenplatsen av Maggot, en politiker som lyckats att göra Sverige osams med en mängd länder och t.o.m. varit med på listan över världens värsta antisemiter.

  16. Tror man skall vara försiktig med kommentarerna. Vilken motståndare som helst kan ha med sig en CD spelare och spelat låten. Varför inte en Sosse. I detta val och även tidigare så blir man inte förvånad över någonting. Sossarna är desperata men sina lögner
    Tycker att KD är nog smartare än att utmana på detta sätt. Jag tror på fake news

    • Jag tycker inte att spela en av världens mest spelade låtar är att utmana, däremot borde våpet Strandhäll skämmas för att hon inte tar tag i problemen på hemma plan.
      Om hon nu tog tag i grupp väldtäkter, barngifte, hedervåld mot kvinnor som hon påstår sig värna om.
      Nej, skäms Strandhäll
      Men det är väl för mycket begärt av en sosse.

    • BJ. CD-skiva det är omodernt snart som stenkaka.
      Förmodligen en spellista från Spotify där låten har spelats som någon stasiagent från SSU har uppmärksammat.
      Att Annica Strandhäll är värdelös som minister är helt uppenbart men är hon sämst? Där är konkurrensen stor och det är omöjligt att bedöma.

  17. Det är nog målfoto mellan Veronica. P, Mona Sahlin, Annie Lööv och Annika Strandhäll.
    Sen ska ej Erik fjollan ullenhag glömmas.
    Jaaa sen har vi jugholt och Löfven och en drös socialdemokrater.

    • Veronica P var väl aldrig minister annars platser hon men glöm inte Inez Uusman kvinnan som myntade att Internet bara var en tillfällig fluga.

      • Stämmer bra det, hon var rikstadsledamot för s.
        Men hon är en värdig kandidat till århundradets odugligaste politiker.

Kommentera