”Inte i de här jävla negerområdena”, sa socialdemokraten

INVANDRING: Janne Josefsson i september 2007. – Jag har ju mött många människor som tycker att vi har ett jättebra… Jag mötte till exempel en socialdemokratisk kommunalråd häromdagen som sade till mig så här att det var… Jag har sett många gånger medan socialdemokratiska partikamrater har stått i tv och tidningar och sagt ”Vad bra med integration!” och ”Vad bra med mångkulturellt samhälle!”.

DAGEN EFTER – dagen efter – kan samma person ringa upp till honom, som då var vd för ett stort allmännyttigt bostadsbolag, och säga att ”Min son behöver en lägenhet. Åh fy fan, inte i de här jävla negerområdena där ni framför allt har bostäder”.

-Pettersson säger att det är hyckleri och det är nog ännu värre idag, vem vill bo i ett ”jävla negerområde”, inte ens de socialdemokrater som skapat dem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “”Inte i de här jävla negerområdena”, sa socialdemokraten

  1. Lars Danielsson som sitter bredvid Janne, låg och slaggade eller juckade på soffan när det var tsunami i Thailand 2004 och över fem hundra svenskar omkom. Därav försenad räddningsinsats från Sverige.
    För detta fick han sparken.
    Men skrattar bäst som skrattar sist. Idag är Lars Danielsson välbetald EU-ambassadör.
    Vad lär vi av detta? Ja inte är det svårt att jobba i regeringskansliet. Missköter du dig så får du en högre tjänst och bättre betalt.
    Till sist. Fy faan.

  2. Ja det är ett sånt hyckleri!! Gärna invandring men ej på våran gata. Tycker det är på tiden att de som vill ha mera invandring flyttar ut till invandrartäta områden. Men det passar väll inte herrskapen!!.

  3. Brukar inte se Opinion Live, men såg att Henrik Hjelt skulle
    vara med, och han gör ingen besviken, i vart fall inte bland
    dem som tycker att Sverige styrs av en samling märkliga figurer,
    och han räds inte att tala om det , till skillnad från andra av
    den lismande skara som många artister o skådespelare.är!

  4. Sa politikern så ?
    Usch då, konstigt att jorden inte gick under efter det.

  5. Nä i negerområdena ska bara vanligt folk bo själva bor dom oftast på gräddhyllan..t ex kommunisten Sjöstedt lär bo på Östermalm. Skulla ha ha det minsta trovärdighet skulle han flytta till Rinkeby eller Husby.

    • Att leva som man lär är inte helt typiskt svenskt !
      Hyckleri konflikträdsla och naivitet är däremot typiskt svenskt.

    • Ja vanligt folk med vanliga jobb som betalar sosse patraskets löner.
      Sossar är vedervärdiga med sitt skenheliga hycklande.

  6. Jag tycker politiker som ställer sig positiv till invandrare måste bo i ett utanförskapsområde. Enligt lag. Att säga en sak och göra en helt annan har blivit vår undergång.

Kommentera