Varför låter Ring P1:s programledare som en vänsterpartist?

MEDIA. Det är Carolin Dahlman som twittrar frågan i rubriken. -Pettersson tycker att Dahlman som skrivit många utmärkta ledare i Kristianstadsbladet borde veta att programledarna i Sveriges Radios Ring P1 inte bara låter som vänsterpartister, de som står längst till höger är vänsterpartister, resten är kommunister…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Varför låter Ring P1:s programledare som en vänsterpartist?

  1. Inför valet i höstas var han satt i karantän med nedanstående förklaring. Är inte EU-valet lika viktigt eller har man insett att för mycket opartiskhet gynnar SD?

    ” Med tanke på våra krav på opartiskhet och trovärdighet så vill vi inte att det ska finnas några tveksamheter när det gäller programledarna”

  2. Hur är det möligt att det kan hända någon gång att man får på P1.
    Man väljër själv vad man vill lyssna på. Då är det inte möjligt att man får på P1 utan att ha någon mental störning.

    Ända fram till mitten av 80-talet hade staten monopol på radio och TV-sändningar. Från 1988 fick så TV3 tillstånd till utsändingar. Fram till dess fick endast nyheter framföras av det statliga bolaget SVT

    Så sent som 1987 lade Maj Britt Theorin, känd socialdemokratisk riksdagsledamot och europaparlamentariker, fram ett förslag att förbjuda privata parabolantenner för att undvika utländsk påverkan på svensk kultur eller att få in reklam i TV-rutan.

    https://detgodasamhallet.com/2016/06/22/gastskribent-stefan-sewall-forslag-om-parabolforbud-1980-for-skydd-mot-utlandsk-kulturpaverkan/

    Trettio år senare sitter fortfarande en stor del av svenskarna och tuggar i sig dyngan som sprids av detta bolag. Trots att vi har bland världens snabbaste internetuppkopplingar och kunskap i engelska och andra språk.
    Likt dresserade cirkushundar sitter man och stirrar in i rutan när staten sänder ut Rapport eller Aktuellt och viftar med tassarna när man uppmanas till det.

    Bara Nordkoreaner är lydigare, fast dom kan ju inte välja.
    Vi kan trots allt välja så utnyttja den möjligheten medans den finns kvar. Morgan och hans anhang jobbar dygnet runt för att ändra på det.

    Varför inte lyssna på:
    https://radio.bubb.la/

  3. Därför att över 70 % av de anställda på Svt och Sr är vänstervridna och de har väldigt svårt att dölja det.

  4. Om det låter och ser ut som en vänsterpartist så är det med största sannolikhet en vänsterpartist.

  5. För att public service är en produkt av svensk statskontrollerad
    media.
    Med andra ord russia by Pravda komunist radio till 100%
    Media ska vara oberoende och objektivt, inte styrt av socialist /
    komunistisk politik.
    Som fallet är i PK landet Sverige.
    Lägg ner och vakna, det är 2019 inte 1969.

  6. Det har varit tyst från Täppas Fogelfjant länge länge, men nu
    är han tillbaks, det börjar kanske att bli brist på vänstervridna?

    • Brist snarare ett gigantisk överskott.
      Om du ska komma ifråga för en anställning så räcker det inte med att vara vänsterextrem eller vänsterextremare utan man måste vara vänsterextremast.

    • ”Kent”!
      Ja, jag har upprepade gånger skrivit till SR och föreslagit att de skulle erbjuda, den där Täppas någon uppgift i källaren.

      Det verkade ha fungerat en tid för han fick något program där han fick prata om ljudböcker. – men den lyckan var inte långvarig.
      Nu är han tillbaks i Ring P1 med sin vänsterpropaganda och sitt oförskämda sätt att bryta av inringaren och byta ämne.

      SR har tydligen inga krav på pedagogik i programmen.
      //age

Kommentera