Soraya Posts utbrott mot Weimers: ”Skäms”, själv har hon inte förstånd till det…

EU-VALET 2019. Feministiskt initiativ Soraya Post rasade mot Sverigedemokraternas Charlie Weimers efter ett uttalande om rumänska stöldligor. – Det finns inget främlingsfientligt i det, svarar Weimers enligt Expressen.

Debattämnet var brott och straff när diskussionen kom att handla om utländska stöldligor. Charlie Weimers (SD) talade om rumänska ligor, vilket fick Soraya Post att reagera kraftigt. – Du pratar om att du inte är rasist, hur sjutton vågar du hålla på på det sättet. Hur kan du peka ut en grupp? Du kan inte stå här och säga att du inte är högerextrem. Gå och skäms på dig, sade Soraya Post (Fi).

– Rumänska rånligor pekas ut som ett problem, det finns inget främlingsfientligt i det. Det är vanligt sunt förnuft. Var vill du göra åt rånligorna? Du blir förbannad på den som vill göra något, svarade Charlie Weimers (SD).

-Pettersson tycker att Soraya Post som är rom ska skämmas lite, i varje falla skulle jag göra det om jag hade en dotter som satt inte för att ha rånad gamlingar i sina bostäder.

Sorayas man och son är lite bättre än dottern, men inte mycket, de häktades i februari, för att ha sparkat ned en 70-årig pensionär på Landvetters flygplats efter bråk om en parkeringsplats när de skulle hämta Soraya när hon kom från Bryssel.

Vill ni bli kallade rasister när ni kritiserar zigenare som stjäl så tycker jag ni ska rösta på Fi…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Soraya Posts utbrott mot Weimers: ”Skäms”, själv har hon inte förstånd till det…

  1. Den kärringen borde enbart stänga igen foderintaget tills
    hon sopat rent framför egen dörr, att inte lotsas om att
    Rumänska och andra Stöldligor härjar och har härjat i
    Sverige en längre tid är enbart patetiskt.

    Som boende vid en utfartshamn så har flera av dem, trots
    en i övrigt slapp bevakning åkt fast med stöldgods för
    hundratusentals kronor, och där det visat sig att dom
    kommer just från dom länder hon försvarar.

    Men när hon inte kan hålla ordning på sin egen familj så
    ska hon inte sitta o häckla dem som påtalar problem.i
    landet!

  2. Som SD medlem tycker jag att man kan tala vem gör vad. Inga problem att tigga men det borde inte bli ett yrke. Jag träffar i sista 4 år en äldre kvinna, hennes etnicitet nämnas av S,. Post. Det är dagligen. Folk har inte längre kontanter så hon får lite eller ingenting. Jag köper henne risi frutti, burek i ICA, korv och så vidare. Jag tycker synd om henne. Malmö stad borde köpa biljett och skicka henne tillbaka samt förbjuda att hon återkommer. Det finns inte kontanter så romer måste attackera att överleva. Staten sitter och tittar.

  3. Fi åker ur eu och förpassas därmed till glömskans sophög där dom ju hör hemma

  4. Släng ut rom kärringen bums !!! Varför ska vi importera idioter till detta land ??? Här finns redan tillräckligt många !!!

  5. Det är något allvarligt fel i huvudet på folk som kallar sig ”feminister”.

  6. Den människan har ingen skam i sin kropp, hon är det rätta ansiktet för det folket.
    Hela familjen sitter eller är på väg mot anstalten.

  7. Tack och lov, självkritik/självinsikt verka inte vara hennes starka sida.
    Nu ha hon haft 5 år vid EU’s köttgryta dags att börja vara zigenare på heltid igen

  8. Att råna och stjäla från försvarslösa gamlingar hör till Zigge Zs mänskliga rättigheter tycker kärringen Post. F ö lär hon bli lika utraderad i detta val som i riksdagsvalet.

    • Tack och lov, självkritik/självinsikt verka inte vara hennes starka sida.
      Nu ha hon haft 5 år vid EU’s köttgryta dags att börja vara zigenare på heltid igen

Kommentera