Antonio: – De borde söka jobb och tillstånd innan de kommer hit


EU-VALET 2018. Aftonbladets Wolfgang Hansson har tillsammans med fotograferna Stefan Jerrevång och Lotte Fernvall rest till några länder där det de kallar högervågen på olika sätt präglat samhället. På kort tid har ”populister och högerextremister” växt sig så starka att de om valprognoserna stämmer kan förlama och sabotera arbetet inom EU, skriver Aftonbladet. 

Aftonbladet verkar förvånade men de skriver själva svaren på varför människorna inte är nöjda med den befintliga politiken.

Grönsaksodlare Antonio Barreiras: – Varje dag får jag besök av invandrare som vill ha jobb. Problemet är att nästan alla är illegala invandrare som saknar arbets- och uppehållstillstånd. De har tagit sig över Medelhavet med hjälp av smugglare.

Antonios fru Rosamaria: – Problemet är att de är för många som kommer. Det finns inte arbete åt dem alla. När dom inte hittar jobb gör dom inbrott och stjäl. Nyligen bröt en av dem sig in i vår lastbil och stal batteriet.

Antonio: – De borde söka jobb och tillstånd innan de kommer hit.

Rosamaria: – Spanjorer vill inte bo i den här stadsdelen längre. För 20 år sedan var här rent och snyggt och husen var vackra. Titta hur det ser ut nu. – Det är inte så att jag har något emot migranterna. Men om de inte har jobb, vad ska de då göra här? De integrerar sig inte och de respekterar inte våra spanska seder.

Rosamaria: – Om utlänningarna fortsätter komma i den här omfattningen finns det snart inte jobb för oss heller. De jobbar för 30 euro om dagen men en spanjor vill ha minst 40 euro. Så snart tar de våra jobb också.

-Pettersson är förvånad att någon alls i Europa röstar på de vänsterliberala partierna som vill ha fortsatt invandring, den nuvarande politiken har medfört att vi har runt 50 miljoner muslimer i EU och islam är problem, liksom arbetslösa afrikaner.

Vart tog det fina ordet gästarbetare vägen, utlänningar kom som gäster, arbetade och sparade pengar och åkte sedan hem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Antonio: – De borde söka jobb och tillstånd innan de kommer hit

 • Kenth Andersson

  Förlama arbetet inom rikemansklubben EU, det låter bra !

  Gilla

 • carl ekström

  Jävla.gnäll på dessa imigranter gör något själva om ni kan och orkar.
  Den vita kvinnan o vita mannnen står för 95% av alla uppfiningar och kreativt tänkande.
  Lär av vår store man Kamprad.
  Helst vill. jag nii åker här i från.tycker inte om ert sätt att vara.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Om nya sexbrottsadeln mot förmodan döms till utvisning men stannar och mördar vita får de 13 kr skattefritt per h och gratis utbildning i fängelset liksom Akilov, dvs högre lön än de mesta jobb i hemlandet.

  Gilla

 • Tony

  Den odrägliga blaskan Aftonlögnen ser väl höger extremister
  överallt, men dom verkliga Extremisterna bland vänsterdräggen
  lotsas dom inte om? Fast det är ju klart för dit kan man även
  räkna Aftonlögnen.

  Gilla

 • Treb

  Vad mer än ett peningslukande skitbygge är EU???
  Med alla dessa icke folkvalda sk byråkrater=politbyrån i ny förpackning.
  De som ger den importerade sk arbetskraften jobb riskerar höga böter,som går direkt ner i EU:s slukhål….vilket var poängen.
  Ta hit folk,som saknar exakt allt, som behövs av EU:s pappers s.it för att fungera i Europa….
  Och poängen är???
  Vem/vilka driver denna miserabla agenda??
  Förutom 8 klövern här?
  SD är ju för:migration,homoäktenskap,NATO och EU numer,mig veterligen.
  Är mer av samma lösningen??
  Tveksamt.
  KD vände på klacken en vecka innan val,som lök på laxen.
  Trovärdiga????
  Eeee,NEJ.

  Gilla

 • Brasklappen

  Stefan Löven, den store ledaren för Socialdemokraterna har löst problem med integrationen för invandrarna i Sveriges kommuner! I Stockholm har man hängt på den invasiva avarten från Somalia gula västar där det stå renhållning + Sthlms kommun och de drar runt i grupper om 4-5….Svenska kollektivavtal gäller, ingen arbetsledning finns, de sköter sig själva! SOCIALDEMOKRATERNA blir vår död! Skrev detta på Facebook men blev då avstängd på livstid för hatiskt innehåll! Den Store Ledaren Löven kontrollerar media, SVT och social media!

  Gilla

 • Bj

  Om det är sådan brist på arbetskraft i Spanien varför inte slå en signal till Sverige, här är det gott om arbetare. Spanien får gärna behålla de arbetsföra. Nu tror jag inte att någon nappar på erbjudandet, varför jobba då man får allt gratis

  Gilla

 • JEX

  Det var ju enligt denna naiva pk vänster som sa att ”dom flyr ju för sina liv”
  Men det var ju massa karlar från Afganiastan ,Afrika och andra ställen i mellanösten som kom hit istället och tog dom verkliga flykingarnas plats som kvinnor och barn i krigszonen. Hoppas Svenska folket fattar snart vilka naiva idioter som sitter och regerar .

  Gilla

 • Kent

  Att bara frågan behöver ställas visar på en naiv dumhet som är helt gränslös.
  När vår dumdryga statsminister köper korv så borde han ställa frågan behöver vi mer islam i Europa, eller?
  I filmen tvättas ett hakkors bort som ska symbolisera alla som inte har samma åsikter som den dumdryga statsministern.
  I Sverige är det väl de vanartiga gossarna i NMR som kan kopplas till nazismen. De fick lite mer än 2000 röster i riksdagsvalet hur många vänsterextrema våldsverkare finns det och hur många islamister finns det? Rätt prioriteringar?

  Gilla

 • Kurt

  Varför vara Gäst”Arbetare” de vill vara gäst men inte arbeta i alla fall de vi ha i nord Europa man få ju pengar och hälsovård/Tandvård ändå. Även som illegal. Mer än vi som inhemsk befolkning få, vi ha visserligen rätt till det men som man inte ha råd med.
  Men det är ju bra att en Rumänsk Tiggare kan få en ny garnityr tänder för 50 spänn

  Gilla

  • Kurt

   ps. medan du som Svensk ha långa vänte tider, ha våra illegaler och muslimska välfärds turister förtur både för tandvård och i bostadskön

   Gilla

 • white lady

  Vänsterliberala islamiserar Europa och sågar den grenen de själva sitter på. Jag undrar varför. Alla är ju inte mutade av Soros och islamister?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: