Lugn manifestation för tolerans drog hundratal

INSÄNDARE Till Malin Flankör och Sofia Gull, Hjärups byalag, Sydsvenskan, med flera

Lördagen den 18 maj så anordnade ni tydligen en manifestation i Staffanstorp för tolerans och medmänsklighet. Du Malin Flankör skriver att det blev jättebra och att det var många som kom. När man betänker att av Staffanstorps ca 24 200 invånare så dök endast drygt hundra upp till er manifestation så skulle jag vilja beskriva det hela som ett fiasko och som ett bevis på att dom flesta i kommunen inte alls tycker som ni vad det gäller det flyktingmottagande som bedrivs.

Sydsvenskan

I den insändare som du Malin Flankör och Sofia Gull, båda tidigare ordförande i Hjärups byalag, har i sydsvenskan idag den 21 – 5, så skriver ni att ni är många som vill välkomna fler nyanlända. Återigen med tanke på deltagarfiaskot vid er manifestation så kan detta inte stämma.

Inte heller stämmer det med tanke på dom reaktionerna i Esarp som ju ligger i Staffanstorps kommun när det blev känt att kommunen eventuellt skulle använda Esarps gamla skola som flyktingboende. Jag känner väl till detta eftersom min grabb bor just i Esarp. Nu blev det inget av detta men det som hände var att Esarps byförening ändå blev utkastade från skolan som man hade fått använda i många år för sina möten och fester.

F ö så är Staffanstorps kommunalråd Christian Sonesson populär hos dom flesta som bor i Staffanstorp just p g a hans sätt att driva den rådande flyktingmottagningen. Det skulle behövas många fler politiker som han som inte böjer sig för Migrationsverkets hänsynslösa agerande när man dumpar s k flyktingar i kommuner som inte har bostäder att erbjuda ens till sina egna kommuninnevånare men som tvingas att inhysa andra länders medborgare som påstår sig ha ”flytt” hit.

I er insändare så vänder ni er mot att s k flyktingar placeras i husvagnar i Staffanstorp.I samband med detta så vill jag fråga er hur många av dom husvagnsplacerade flyktingarna har ni erbjudit att komma och bo hemma hos er för att underlätta deras situation?

Antagligen så har ni inte erbjudit en enda av dom detta, eller? I så fall är er manifestation och insändare bara ännu ett exempel på hyckleri och falskhet där generositeten bara finns när den skall finansieras av skattemedel och inte av egna medel.

Ser fram emot svar på min fråga angående hur många s k flyktingar ni har eller har haft hemma hos er. Antagligen så kommer det inget svar på detta men det är ju i så fall ett svar gott som något. Det brukar bli så när man ställer denna obekväma fråga till sådana hycklare som ni troligtvis är.

Med all önskvärd tydlighet så uppvisar sydsvenskan också var dom står när man publicerar er fiaskomanifestation på nästan två helsidor och två dagar senare publicerar en insändare från er också i tidningen. Garanterat kommer inte ovanstående rader från mig eller från någon annan med liknande åsikter att publiceras denna gången heller på insändarsidan. Som vanligt!

Sandor Herold , Malmö

Om samma möte Åsa Lindestam, socialdemokrat som har åkt vilse, fysiskt och politiskt…

11 thoughts on “Lugn manifestation för tolerans drog hundratal

  1. 24 200 invånare, hundratalet i manifestationen, många av dessa tydligen nyanlända.
    Snacka om fiasko. Snacka om att Staffanstorps invånare sa sitt.

  2. Malin och Sofia kan precis som alla andra boende i Sverige (jag vägrar att kalla dom svenskar) med dessa åsikter, vara helt lugna för ockupanternas boende!

    Inom en snar framtid, troligtvis mycket snarare än vad många tror, kommer pensionsräddarna om dom vill vara fina, rösta fram att det blir lag på att alla bostäder skall lämnas till kulturberikare eller om dom vill gå direkt på sak, bara helt enkelt köra ut oss!

    Precis som dom har gjort med ursprungsbefolkningen i alla andra länder som dom har berikat!

    Hoppas att ni är nöjda då! Hoppas att ni då tycker att ni varit tillräckligt toleranta, så att ni någon gång får bli nöjda!

    Tyvärr kommer inte vi andra att vara lika glada!

  3. Sydsvenskans huvudnyhet har alltid slagsida åt vänster. Det skäms man inte för i redaktionen.

  4. En liten mysig mångkulturell vänsterextrem sammankomst med de närmast sörjande närvarande!
    Så jä…..a PATETISKT.
    Hur kan ett land bli så totalt genomsjukt och genomruttet som Sverige är idag ?
    Extremvänsterns övertagande1968 är naturligtvis en stor orsak.

  5. Sandor har 100% rätt som vanligt, tilläggas kan att dessa två
    damer tycker att det är okej att fler kvinnoförtryckare kommer hit,
    kanske får damerna själva en dag känna på vad dessa kan!

  6. Huvuden rullar när invandrarn k….r . Det finns många exempel på det. och hoppas det blir fler 🙂

  7. Vidriga Batikhäxor!
    Skicka alla bidrags-parasiter till tältstaden med ac i Saudi

    2 milj bäddar som står tomma

Kommentera